Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Учениците в Казанлък се завръщат в клас

Всички ученици в Казанлък се завърнаха в класните стаи при спазване на противоепидемичните мерки. В основното училище „Паисий Хилендарски“ децата с нетърпение прекрачиха училищния праг.

продължава>

 

Младежки общински съвет-Казанлък търси амбициозни млади хораМладежки общински съвет-Казанлък търси амбициозни млади хора с мнение и виждане за развитие и подобряване на средата на живот на младите хора от община Казанлък.

продължава>

 

Благодарствен знак от Митрополита на Стара ЗагораБлагодарствен знак от Негово Високопреосвещенство Старозагорски Митрополит Киприан получи кметът на град Крън Пламен Георгиев, за това че в навечерието на един от най-светлите християнски празници Рождество Христово, Кметство Крън съвместно със Старо....

продължава>

 

Учениците в Казанлък се завръщат в клас от понеделник


От понеделник всички ученици в Казанлък се завръщат в клас. Решението бе взето от членовете на Областния медицински съвет на заседание.

продължава>

 

Община Казанлък възстанови обществения транспорт с населените места

От 10 февруари Община Казанлък възстанови междуселищните превози. Новата фирма – изпълнител започна със стартови разписания по утвърдената маршрутна схема.

продължава>

 

Ръководството на „Арсенал“ АД информира работниците и служителите на дружеството


Във връзка с продължаващото високо ниво на заболеваемост от COVID-19 в област Стара Загора, ръководството на „Арсенал“ АД взе следното решение:

продължава>

 

ОБЩИНА КАЗАНЛЪК ВЪЗСТАНОВЯВА ОТ УТРЕ - 10.02.2022 Г. ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ С НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА

От четвъртък, 10 февруари 2022, Община Казанлък възстановява междуселищните превози. Новата фирма – изпълнител ще започне със стартови разписания по утвърдената маршрутна схема.

продължава>

 

Защо Община Казанлък остана без междуселищен транспорт?В сряда, 9 февруари, населените места в Община Казанлък останаха без транспортна връзка до града.

продължава>

 

Млади дарителки съпричастни с каузата „Надеждата е красива“Все повече малки момичета се включват в каузата „Надеждата е красива“. А на 8-ми март тази година кампанията ще навърши и цели 7 години.

продължава>

 

Община Казанлък ще участва във “Ваканция & Спа”

На 24 и 25 февруари 2022г.  ще се проведе 38-то издание на Международното туристическо изложение “Ваканция & СПА”. Община Казанлък ще участва със собствен щанд, централно позициониран срещу този на Министерството на туризма.

продължава>

 
Автогара

ОБЩИНАТА ПРЕДПРИЕ НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ

В Община Казанлък бе получено уведомление от фирма “Кумакс Инвест” ЕООД за спиране на междуселищния транспорт на територията на общината. Това изненадващо действие от страна на превозвача е грубо нарушение на договора между него и Община Казанлък. Бу....

продължава>

 

Казанлък през очите на един млад руснакМладежът е на около 17, а неговата история с влогърството започва още през 2016 година. Кой е той?

продължава>

 

Първите мартеници вече са изложени на площад „Севтополис“Витрините с първите мартеници за годината вече красят площад „Севтополис“.

продължава>

 

Община Казанлък продължава работа по програма за заетост


Регионална програма за заетост и обучение за Община Казанлък е изработена в изпълнение на закона за насърчаване на заетостта, съответстваща с целите и приоритетите на държавната политика по заетост.

продължава>

 

Готов е планът за младежта на Община Казанлък за 2022г.Ежегодно Кмета на Община Казанлък анализира състоянието на младежта в общината и изготвя проект на Общински годишен план за младежта, който се приема с решение на Общински съвет.

продължава>

 

Продължава осъвременяването на сградата на Поликлиниката в Казанлък

Осъвременяването на сградата на Районна Поликлиника Казанлък продължава след откриването на обновената сграда през октомври миналата година.

продължава>

 

Община Казанлък въвежда режим на уличното осветлениеОбщина Казанлък въвежда режим на уличното осветление. Причината е тройно по-високите цени за електроенергия през последните месеци.

продължава>

 

Как старият боен самолет МиГ-21 БИС се озовава в Казанлък?


Предходната седмица Община Казанлък дари на „Летище Казанлък” боен самолет. Но каква е историята на старият МиГ-21 БИС, и как той се озовава в града на розите.

продължава>

 

Кризисният щаб в Казанлък проведе първо заседание за годината


Първи кризисен щаб за годината за справяне с пандемията се проведе в Община Казанлък.

продължава>

 

Сдружение “Бъдеще за децата“ осигури над 50 хранителни пакети за нуждаещите се


Сдружение "Бъдеще за децата" раздаде над 50 хранителни пакети за хора в нужда в Община Казанлък. „Бъдеще за децата“ отново е кауза на Ангелите за България.

продължава>

 

РЕМОНТИ И СИНХРОНИЗИРАНЕ НА СВЕТЛИННОТО РЕГУЛИРАНЕ НА СВЕТОФАРНИ УРЕДБИ В КАЗАНЛЪК

Във връзка с планирана профилактика на светофарната уредба до магазин ЛИДЛ – кръстовището на бул.“Княз Александър Батенберг“ и бул.“Никола Петков“ за почивните дни 29.01.2022 г. и 30.01.2022 г. ще има временни прекъсвания в работата на съоръжението. ....

продължава>

 

Продължава отпускането на ваучери за новородени в КазанлъкОтпускането на еднократна помощ за новородено ще продължи и през новата 2022 г. Това съобщи кметът на Казанлък Галина Стоянова, по чиято инициатива две поредни години родители на бебенца в казанлъшко получават ваучери. Финансовата помощ в размер на 5....

продължава>

 

Община Казанлък разработва Общинска стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците


Община Казанлък разработва Общинска стратегия за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците, която бе приета от Общински съвет – Казанлък за срок от две години.

продължава>

 

Майка и дъщеря дариха косите си за кампанията „Надеждата е красива“Майка и дъщеря се включиха в кампанията „Надеждата е красива“ като дариха косите си за изработка на перуки на онкоболни жени. Когато малката Иванина разбира, може да допринесе към каузата, заедно със своята майка се включват в тази добра инциатива.

продължава>

 

Казанлъшко училище започва проект реалити проект

Първият по рода си реалити проект "СТЪПИ НА ВЪРХА" започва  в ПГЛПТ в Казанлък. Целите на проекта са подобряване на психическото и емоционално  здраве, физическото състояние и усъвършенстване възможности за комуникация на учениците.

продължава>

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: