Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Казанлъшки детски градини искат да преминат на делегиран бюджет

Казанлък. Директорите на казанлъшки детски градини подадоха молби до Комисията по образование, младежки дейности, спорт и туризъм в Общински съвет с настояване да преминат на делегиран бюджет, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново....

продължава>

 

Националният омбудсман Гиньо Ганев идва в Казанлък на 11 декември

Казанлък. На 11-ти този месец омбудсманът на Р България Гиньо Ганев идва в Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Казанлъшкото село Крън остана без вода цял ден

с.Крън Казанлъшкото село Крън остана цял ден без вода, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Три работни групи са сформирани по проекта „Севтополис"

На 9 декември кметът на Община Казанлък Стефан Дамянов се срещна с министъра на културата проф. Стефан Данаилов в София. По време на срещата са били обсъдени въпроси, касаещи бъдещото развитие на Долината на тракийските царе.

продължава>

 

Стартира нов проект за социални услуги в Община Казанлък

Казанлъшката Дирекция „Социално подпомагане" спечели проект на стойност 125 хил. лв. по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от ЕС чрез Европейския социален фонд.

продължава>

 

Обществения съвет по бизнес


Информация от заседанието на Обществения съвет по бизнес в Казанлък, състояло се на 8 декември 2008 г. Информацията е подадена по този начин от Обществения съвет по бизнес:  

продължава>

 

Ново замърсяване на въздуха в Казанлъшко?

Сигнал за видимо замърсяване на въздуха в района на дървопреработващата фирма "Габровница"-АД е подаден в РИОСВ - Стара Загора. Автор на сигнала е Гражданско сдружение " За чиста Розова долина" .

продължава>

 

60 000 лева са необходими за изграждане на канализация в село Шейново

Казанлък. 60 000 лева са необходими за изграждане на канализация в казанлъшкото село Шейново, съобщи кметът Николай Терзиев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

860 дка паркове има на територията на Казанлък

Казанлък. Общата площ на парковете в Казанлък е 860 дка, разпределени в големи пространства, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

35 000 лева са нужни за изграждане на канализация в село Дунавци в община Казанлък

Казанлък. 35 000 лева са необходими за изграждането на канализация в село Дунавци, община Казанлък, съобщи кметът Величко Станчев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Кръгла маса по проблемите на ромите бе открита в Казанлък

Казанлък. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов в присъствието на Баки Хюсеинов – национален координатор по десетилетието на ромското включване и Георги Кръстев – директор направление „Национален съвет за сътрудничество по етническите въпроси"....

продължава>

 

Монтираха коледната елха в Казанлък

Казанлък. 13 –метрова коледна елха монтират служителите от звено „Сметосъбиране, сметопочистване и третиране на твърди битови отпадъци" в община Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Баки Хюсеинов: Правителството няма магическа пръчка за бързото решаване на проблемите на ромите

Казанлък. „Правителството няма магическа пръчка за бързото решаване на проблемите на ромите", заяви в Казанлък по време на кръгла маса по тема: „Добри практики за ограмотяване и квалификация на млади и възрастни роми" Баки Хюсеинов - национален к....

продължава>

 

Медиите да плащат- иска Общината в Казанлък

Да бъде въведена такса от 250 лева за медийно отразяване на всяко едно туристическо събитие или празник, организирани от община Казанлък.

продължава>

 

Снабдени с отопления за зимния сезон са всички детски градини в Казанлъшко

Казанлък. Осигурено е отоплението за всички детски ясли и градини на територията на община Казанлък, заявиха за радио "Фокус" –Велико Търново от общинска администрация.

продължава>

 

Искат увеличение на таксите за детски ясли и градини в Казанлък

Казанлък. От общинска администрация предлагат месечната такса за посещение в детските ясли и градини в Казанлък да се повиши с 10 лева, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

С 45 тона сол и 50 куб.м. пясък разполага казанлъшкото звено по поддръжка на пътищата през зимата

Казамлък. С 45 тона сол и 50 куб.м. пясък разполага звено „Сметопочистване, сметосъбиране и третиране на твърди битови отпадъци" в община Казанлък, предаде кореспондент на радио "Фокус" –Велико Търново .

продължава>

 

Температурен рекорд в Казанлък

Днес беше най- топлият ден за декември през последните 16 години.В 14 часа в наблюдателния пункт към Метеорологичната станция в Стара Загора бе отчетен абсолютен температурен рекорд - 18 градуса по Целзий.  Според статистиката на БАН средно месеч....

продължава>

 

Близо 2000 души в неравностойно положение са обхванати от проекта СЕЙН

София. Близо 2000 души в неравностойно положение са обхванати от проекта „Социални услуги в замяна на нови работни места" (СЕЙН) от 2002 година до сега.

продължава>

 

Р. Христов: Голямата опасност пред Десницата е да се маргинализира

Всички десни партии да работят за привличане отново като гласоподаватели на близо 900 хиляди разочаровани избиратели на десните.

продължава>

 

Обсъждат въпроса за разделно сметосъбиране в Казанлък

Казанлък. Въпросът за разделното събиране на отпадъци в Казанлък бе обсъден от кмета на общината Стефан Дамянов и представител на фирма за разделно сметосъбиране за регион Стара Загора, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Ремонтни действия в базата на Морски клуб "Севт ІІІ"

Казанлъшкият морски клуб „Севт ІІІ” е започнал реконструкцията на базата си на язовир „Копринка”, съобщи ръководителят на клуба Кольо Радуков.

продължава>

 

Община Казанлък спечели два големи проекта, променящи облика на града

МОСВ (Министерство на околната среда и водите) одобри Интегрираният  воден проект на Община Казанлък на стойност 6 422 400 лева

продължава>

 

Общинска комисия избира спортиста и отбора на годината

До края на седмицата спортните клубове от Казанлък ще трябва да направят своите номинации за спортист на годината.

продължава>

 

ГЕРБ-Казанлък представи новото си ръководство

Общинската структура на ГЕРБ в Казанлък представи новото си ръководство, чийто председател е Иван Кьосев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж