Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Казанлъчани палят кофите за смет като изхвърлят неправомерно гореща пепел и сгур в тях

Казанлък. „Казанлъчани увреждат кофите за смет, след като в тях изхвърлят неправомерно гореща пепел от печките си и сгур", информираха за радио "Фокус" – Велико Търново от звеното по чистота в града на розите.

продължава>

 

Петко Карагитлиев влиза на мястото на починалата общинска съветничка от ГЕРБ-Казанлък

Казанлък. Петко Карагитлиев ще влезе в Общинския съвет в Казанлък на мястото на починалата в събота общинска съветничка Валя Новакова, съобщи за радио "Фокус" –Велико Търново Иван Кьосев – председател на местната структура на партията.

продължава>

 

21 с опити да се отровят , 19 чупят крайници в леда

19 казанлъчани са получили различни тежки счупвания на крайниците заради леда и непочистените улици в Казанлък само за три дни. Всички пострадали са настанени за лечение в МБАЛ-Казанлък.

продължава>

 

32 детегледачки в Казанлък

32 са детегледачките в Казанлъшко, наети по Националната програма “ В подкрепа на майчинството”. Почти половината от тях са безработни жени или такива, с право на пенсия. Сред наетите до момента няма мъже.

продължава>

 

31-годишен пожарникар извади кръста от Старата река в Казанлък

Казанлък. 31-годишният Божидар Димитров извади богоявленския кръст от водите на Старата река в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Михаил Ковачев: Започва доставката на мазут за ТЕЦ-Казанлък от утре

Казанлък.„От утре започва доставката на мазут за ТЕЦ-Казанлък”, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново Михаил Ковачев – изпълнителен директор на дружеството.

продължава>

 

27 милиона лева са спечелени по проекти през 2008 година в община Казанлък

Казанлък. 27 милиона лева са спечелени по проекти през 2008 година в община Казанлък, съобщи на пресконференция кметът на общината Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Пътна обстановка в областта – 04.01.2008 г.

Към 12.00 ч. на 04.01.2009 г.  всички пътища от Републиканската пътна мрежа  в областта заснежени, частично заледени и регулярно се почистват и опесъчават. Движението е без ограничения, при тежки зимни условия. Към момента няма затруднения в дви....

продължава>

 

Община Казанлък е готова за първия сняг

Казанлък. Община Казанлък е подготвена да посрещне първия сняг, предвид наличието на пясък и сол в общинските хангари, предаде кореспондент на радио „Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Почина общинският съветник от ГЕРБ -Казанлък Валя Новакова

След кратко боледуване почина общинският съветник от партия ГЕРБ в Казанлък Валя Новакова. Тя бе първи мандат съветник, избрана на изборите на 22-ри юни миналата година.

продължава>

 

Заледено и непочистено е в Казанлък

Непочистени  и заледени са тротоарите в Казанлък.

продължава>

 

Момченце е първото бебе на 2009 в Казанлък

Казанлък. Донислав Донев е първото бебе на 2009 година,което се роди в казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение, предаде кореспондент на радио”Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Няма годишни винетки в Казанлък

Няма годишни винетки за леки автомобили в Казанлък. Това установиха водачи на МПС-та, решили в първите дни на новата година да пътуват по пътищата на републиканската пътна мрежа.

продължава>

 

Съдът отхвърли кметска жалба

Старозагорският административен съд отхвърли жалбата на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов срещу решението на Общинския съвет в града, с което общинските съветници задължиха кмета в срок до 23-ти декември т.г. да преведе на Многопрофилната б....

продължава>

 

Дневен център в Бузовград

Дневен център за деца с увреждания ще заработи скоро в Бузовград.

продължава>

 

737 бебета са родени до днес в казанлъшката болница

Казанлък. 737 бебета са проплакали до днес в казанлъшката многопрофилна болница за активно лечение, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново Иванка Нейкова – главен специалист „Радостни обреди” в дирекция „ГРАО” в града на розите.

продължава>

 

Джевдет Чакъров подписа договори с няколко общини по ОП „Околна среда”

София.Министерството на околната среда и водите (МОСВ) вече подписа договори с общините по Оперативната програма (ОП) “Околна среда” за 555 млн. лева, съобщиха от пресцентъра на министерството. Днес министър Джевдет Чакъров подписа нови договори ....

продължава>

 

Гореща пепел и сгур да не се изхвърлят в контейнерите за битови отпадъци

Казанлък. Гражданите да не изхвърлят гореща пепел и сгур в контейнерите за битови отпадъци препоръчват от звено „Сметосъбиране, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци” в община Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико....

продължава>

 

Стефан Дамянов: Външните инвестиции са още една възможност за успешното развитие на общината

Казанлък. Външните инвестиции са още една възможност за успешното развитие на общината, заяви за радио “Фокус” –Велико Търново кметът на Казанлък Стефан Дамянов.

продължава>

 

"Капани" по дискотеки и кръчми замислят в Казанлък

Полиция край училищата, подставени лица по дискотеките, скрити камери и непълнолетни младежи с чужди лични карти, които ще провокират наблюдателността и съвестното изпълнение на служебните ангажименти от охранителите в дискотеките.

продължава>

 

Казанлъшки ученици обсъждаха мерки против насилието

Казанлък. Представители на община Казанлък, Общински съвет, РПУ-Казанлък и ученици от Природо-математическата гимназия „Никола Обрешков” обсъждаха мерки против насилието, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Покривът на читалището в село Горно Изворово се нуждае от ремонт

с. Горно Изворово. Покривът на читалището в село Горно Изврово, община Казанлък се нуждае от ремонт, информира кметът на селото Костадин Петков, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

БЧК-Казанлък награди свои активисти

Казанлък. Трима от най-изявените през годината активисти на БЧК – Казанлък получиха парични награди, връчени им лично от председателя на местната структура Васил Кърпачев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Кметът Стефан Дамянов бе отличен министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров

Кметът Стефан Дамянов бе отличен от министъра на икономиката и енергетиката Петър Димитров на среща с ръководители на търговски и стопански предприятия и фирми по случай 60-та годишнина от създаването на Министерството на външната търговия на Ре....

продължава>

 

Съдът ще казва за болницата в Казанлък

Кметът на Казанлък Стефан Дамянов оспорва в Административния съд в Стара Загора решението на общинските съветници от средата на декември, с което те задължиха Община Казанлък спешно да преведе на многопрофилната общинска болница сумата от 380 хил....

продължава>

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж