Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

2 милиона лева кредит за казанлъшката болница?

Казанлъшката болница да изтегли до 2 милиона лева кредит, за да покрие задълженията си, в размер на 3,5 милиона лева. Това е последният обсъждан вариант от общинската управа в Казанлък и представители на Общинския съвет, който цели спасяване на о....

продължава>

 

В тригодишен период ще реставрират гробницата "Крън - 2"

Най-известният български реставратор Китан Китанов започна работа по реставрацията и консервацията на гробницата „Крън – 2". Проектът ще продължи минимум 3 години.

продължава>

 

Обещаха пари за футбола в Казанлък

 Кметът Стефан Дамянов покани на среща ръководството на ФК „Розова долина”, за да обсъдят проблемите, довели до прекратяване на състезателната дейност на мъжкия отбор и ДЮШ, поради финансови причини.

продължава>

 

Отново бистрят проблемите на казанлъшката болница

Казанлък. По покана на кмета на община Казанлък Стефан Дамянов ще се състои среща с представители на Общинския съвет и Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ), предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

С кредит от 2 млн. лв. погасяват част от задълженията на болницата в Казанлък

КазанлъкМногопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) в Казанлък да изтегли кредит от 2 милиона лева, за да покрие част от задълженията си, бе решено на днешната среща между кмета на общината Стефан Дамянов, представители на общинска админист....

продължава>

 

Започва реконструкцията на улица „Тюлбенска” в Казанлък

КазанлъкВ понеделник (19.01.) в 13:00 часа ще бъде поставено началото на полагане на канализация по улица „Тюлбенска” в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Служители по чистотата в Казанлък почистват леда по улиците

Казанлък.Служители от звено „Сметосъбиране, сметоизвозване и третиране на твърди битови отпадъци” в община Казанлък почистват леда по улиците и тротоарните пространства в града, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

4 млн.лв. кредит от фонд ФЛАГ ще иска община Казанлък за реализиране на проект

Казанлък. Кредит от 4 милиона лева от фонд ФЛАГ предвижда да изтегли община Казанлък за реализиране на одобрения от Министерството на околната среда и водите (МОСВ) проект „Интегриран воден проект, етап І – Изграждане на канализационна мрежа, рек....

продължава>

 

Винаги сме помагали на футбола в Казанлък, заяви кметът на общината

Kазанлък.Винаги сме помагали на футбола в Казанлък, заяви кметът на общината Стефан Дамянов, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

ТЕЦ - Казанлък продължава да работи на газ

Казанлък.Казанлъшкият ТЕЦ продължава да работи на газ, информира за радио “Фокус” –Велико Търново Михаил Ковачев – изпълнителен директор на „Топлофикация”.

продължава>

 

Какво се случи в Казалък на 14 Януари

5 катастрофи са станали за час в Казанлък

Казанлък. 5 са катастрофите, станали в рамките на час, в община Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново . Пътищата в общината са заледени и опасни за пътуване. Поледицата е сковала я....

продължава>

 

Комисията "Кушлев" поиска отнемане на имущество на Митьо Шашмата от Казанлък

Стара Загора. Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, заведе в Окръжен съд Стара Загора, дело за отнемане в полза на държавата на имущество придобито от престъпна дейност, на обща стойност от 1 058 729,70 лв., срещ....

продължава>

 

Облекчението за млади семейства с ипотечни кредити ще се ползва от 2010 година

Казанлък.Данъчното облекчение за млади семейства, които плащат вноски по ипотечни кредити, ще се ползва с подаване на данъчната декларация през 2010 година, съобщиха за радио “Фокус” - Велико Търново от пресцентъра на Териториалната дирекция на Н....

продължава>

 

С църковен ритуал и подаръци за децата отбелязват Банго Васил в Казанлък

Казанлък.С църковен ритуал и подаръци за малчуганите бе отбелязана ромската нова година Банго Васил в Казанлък.

продължава>

 

30 училища от община Казанлък затварят заради студа и поледиците

Казанлък. Учениците от община Казанлък излизат във ваканция от утре, съобщи за радио “Фокус” –Велико Търново началникът на Регионалния инспекторат по образование в Стара Загора Любомир Любенов.

продължава>

 

Ситигаз: Без газ за промишлените потребители от региона

За пореден ден неяснотите около газовата криза в България стават все повече.  Според специалистите България навлиза в критичната фаза от липсата на доставки. 

продължава>

 

На студено в библиотека "Искра"

"През зимата работим при 8 градуса температура", за това алармират работещите в библиотека „Искра”. При тази температура се обслужват и ежедневно читателите на библиотеката.

продължава>

 

Обсъждат проблемите на болницата в Казанлък тази седмица

Казанлък. Представители на община Казанлък, Председателският съвет към местния Общински съвет и ръководството на казанлъшката Многопрофилна болница за активно лечение (МБАЛ) ще проведат среща, на която ще бъдат обсъждани финансовите проблеми на л....

продължава>

 

Общински съвет- Казанлък определи делегат за представянето на изложба в Брюксел

Казанлък. Общински съвет-Казанлък определи делегат, който ще замине за Брюксел по повод представянето на Розовата долина на европейско изложение, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Казанлъшкият кмет ще черпи възрастни хора със сладкиши и плодове

Казанлък. Кметът на община Казанлък Стефан Дамянов ще посети дом за възрастни хора „Маргарита Асебо” в жилищен комплекс „Изток” в града на розите, където ще подари на всеки от домуващите пакет със сладкиши и плодове, информира за радио “Фокус” –В....

продължава>

 

С всички законови средства трябва да се работи за предотвратяване на насилието в училищата

Казанлък. „Редно е с всички законови средства да се работи по предотвратяване на проблемите, свързани с насилие в българското училище”.

продължава>

 

Един убит и 46 ранени при катастрофите в Казанлък за 2008 година

Регистрираните в РПУ - Казанлък леки ПТП -та за 2008г. са 673 - с десет по-малко от тези за 2007г. Тежките катастрофи са чувствително завишени през миналата година  - 147 при 116 за 2007 г.  17 са убитите и 179 ранените в тях, сочи статистиката.....

продължава>

 

Казанлък остава без футболен отбор

ФК "Розова долина" прекратява дейността си и разпуска мъжкия отбор и ДЮШ, поради неизплащане на гласуваните от Общинския съвет средства, предназначени за футбола.

продължава>

 

Повишаването на температурата ще доведе до промоции на таксиметровите услуги в Казанлък

Казанлък. Повишаването на температурите ще доведе до промоции на таксиметровите услуги в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

продължава>

 

Опасност от газова ваканция в Казанлък няма

Велико Търново. Няма опасност от газова ваканция за учениците от казанлъшките учебни заведения, съобщи за радио “Фокус” –Велико Търново началникът на Регионалния инспекторат по образование в Стара Загора Любомир Любенов.

продължава>

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж