Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

> КАЗАНЛЪК

Математическата експертиза: има промяна на мандатите в Общинсикя съвет на Казанлък

789 гласа за един общински съветник- толкова е избирателната квота за един мандат в община Казанлък, установена на база направената математическа експертиза от вещо лице, наето от Административния съд в Стара Загора.

 

продължава>

 

Нови доказателства по делото "Габровница- Владев"

На 13-ти февруари продължават заседанията по делото за уронване престижа и доброто име на дървопреработващото предприятие “Габровница”АД срещу казанлъшкия лидер на сдружение “За чиста Розова долина” и общински съветник Крум Владев.

продължава>

 

300 роми бяха прегледани безплатно в Казанлъшката махала

300 роми от квартал “Кармен” в Казанлък в продължение на една седмица бяха прегледани и имунизирани от местни общопрактикуващи лекари и медицински сестри. На безплатните профилактични прегледи имаха право само неосигурените жители на махалата.

продължава>

 

Четири зам.кмета в община Казанлък?

Четирима заместник-кмета ще има община Казанлък, съгласно предложената за обсъждане в постоянните комисии на Общинския съвет нова структура на общинската администрация. Тя предвижда в нея да работят 179 човека.

продължава>

 

Мотат делото за общинския съвет в Казанлък

Да бъдат разпитани свидетeли от СИК в община Казанлък, в които бяха установени сериозни липси на пликове, поискаха днес представители на политическитe партии в Общинския съвет на Казанлък, с изключение на БСП.

продължава>

 

Община Казанлък излезе със становище по повод завишените цени на билетите

След като в понеделник (10 декември 2007 година) казанлъчани осъмнаха с нови цени на билетите за градски и междуградски транспорт и се появиха слухове, че общината има участие в това, директорът на дирекция „Стопанска политика и общинска собственост”....

продължава>

 

Казанлъшките специалисти по здравни грижи излязоха на протест

Специалисти по здравни грижи в града на розите излязоха на протест на обяд от 12.30 часа до 13.30 часа пред сградата на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ), предаде кореспондент на радио “Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

Грешки в съдебно-техническа експертиза отлагат решението по делото за общинските съветници

Грешки в съдебно-техническа експертиза отлагат решението по делото за общинските съветници на Казанлък

Заради допуснати технически грешки, вещите лица- преброители по делото за общинските съветници на Казанлък поискаха още ден отсрочка, преди да пр....

продължава>

 

Скочиха цените на билетите за транспорта в Казанлъшко

От днес поскъпна цената на билетите, не само в градския, но и в междуградския транспорт. До днес казанлъчани плащаха 40 стотонки за превоз в града, а от тази сутрин – 50 стотинки. Билетите за пенсионери са увеличени със 100 % и така от 20 ст. вече са....

продължава>

 

Дипломира се магистър на 73 години

Племенницата на Чудомир- Лилия Димитрова от Казанлък е най-възрастният магистър в България. 3 годишната възпитаничка на Богословския факултет на Великотърновския университет “Свети св. Кирил и Методий се дипломира с петица .

продължава>

 

744 деца са родени в община Казанлък от началото на годината

744 са бебетата, родени досега на територията на община Казанлък.

продължава>

 

Първа жертва взе новата асфалтова настилка в Казанлък

На 07.12.2007 г. около 17.45 ч. в Казанлък по ул."Надканижа" в посока юг се е движел лек  автомобил "Алфа Ромео", управляван от П.М. (48) от Казанлък. На кръстовището с бул."Ал. Батенберг" при завой наляво, навлязъл в лента, в която в момента е пр....

продължава>

 

Открити нарушения при повторното броене за съветници в община Казанлък. Съдът казва в понеделник

В понеделник Административният съд в Стара Загора ще каже окончателното си решение по казуса “бюлетини за общински съветници в община Казанлък”.

продължава>

 

311 се очаква да са сватбите до края на годината в Казанлък

311 се очаква да е броят на сватбите до края на годината в община Казанлък, заяви специално  Иванка Нейкова – служител в отдел “Радостни обреди” в дирекция ГРАО.

продължава>

 

По нов проект работят в ОУ”Мати Болгария” в Казанлък

Основно училище “Мати Болгария” в Казанлък спечели да работи по проекта “Дъга” по националната програма “Училището-територия на учениците”.

продължава>

 

За чиста околна среда – кът за деца

Изложба с рисунки на екологична тема беше открита в Община Казанлък.

продължава>

 

БСП се отказва от председателските и заместник-председателските места в Общинския съвет в Казанлък

Ръководителят на групата на БСП в Общинския съвет в Казанлък Васил Самарски обяви, че партията се отказва от председателските и заместник-председателските места в десетте постоянни комисии в местния парламент.

продължава>

 

БСП застана в опозиция в Общинския съвет в Казанлък

На проведеното днес заседание на Общинския съвет в Казанлък, на което присъстваха 35 от 37-те общински съветника, бяха избрани председателите, заместник-председатели и членове на 10-те постоянни комисии.

продължава>

 

Каличков оттегли жалбата си

Кандидатът за кмет Георги Каличков оттегли жалбата си, подадена в Административния съд в Стара Загора и помоли съдът да прекрати производството по нея.

продължава>

 

Внедриха цялостна система за антивирусна защита в община Казанлък

В община Казанлък бе внедрено цялостно решение за защита на компютърната мрежа и работните станции от вируси и интернет атаки.

продължава>

 

Отново посегнаха на казанлъшката джамия

“11 прозореца бяха счупени от неизвестни лица, които при хулиганството са били е нетрезво състояние”, заяви председателят на Джамийското настоятелство в Казанлък Назим Неджип за радио “Фокус”-Велико Търново .

продължава>

 

В Казанлък се състоя работна среща, организирана от Басейнова дирекция...

Третата работна среща, организирана от Басейнова дирекция за управление на водите в Източно беломорски район, се проведе в Казанлък.

продължава>

 

Пета Шипченска бригада тържествено отбеляза 60 години от създаването си

инистърът на отбраната Веселин Близнаков и началникът на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков наградиха кадрови военнослужещи от Пета Шипченска бригада по повод 60-тата годишнина от нейното създаване.

продължава>

 

Общо 10 години затвор за въоръжен грабеж

Състав на Окръжния съд в Стара Загора наложи общо 10 години затвор на трима мъже от Казанлък заради въоръжен грабеж на бизнесмена Николай Кратунов. Името на бизнесмена - председател на казанлъшката кооперация "РИК" нашумя преди време по скандалнот....

продължава>

 

Крум Владев се отказа от членство в групата общински съветници на партия "Атака"

Общинският съветник от коалиция “Чиста Розова долина” в местния парламент на Казанлък Крум Владев няма да е част от групата на партия “Атака”,  съобщи за Вис виталис самият  Владев.

продължава>

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: