Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Николай Александров: Тези, които заложиха на купуването на гласове спечелиха в Казанлък

В Казанлък парите победиха политиката. Тези, които заложиха на купуването на гласове спечелиха в Казанлък. Това каза пред Агенция “Фокус” лидерът на СДС-Казанлък Николай Александров. Той уточни, че не иска да посочва определени партии, като допълни, че “малко партии ще останат непосочени”. “Дойде една жена и каза, че в изборния ден мъжът й е взел 25 лева от Патриотичен съюз „Защита”, но е гласувал за нас. Имаме и такива сигнали. Още повече, че като гледахме телевизия и слушахме радио, разбрахме че е имало граждани на Казанлък, на които са предлагани пари в замяна за гласа им. Това не е новина”, посочи Александров.
Според него не е чудно, че купуването на гласове се случва с “мълчаливото съгласие на държавата”. “Държавата зае активна позиция да не пречи на процеса на купуване на гласове”, категоричен бе Александров.
На въпрос дали СДС-Казанлък ще обжалва резултатите от изборите, той отговори, че това ще бъде решено в следващите няколко дни, тъй като все още няма окончателни резултати от изборите.

Людмила СПАСОВА | радио "Фокус" - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: