Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 22.06.2008

Пожар на 2 км западно от разклона за с. Дунавци
На 21.06.2008 г. в 02.00 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение от РСПБЗН, че на път   І-6,на 2 км западно от разклона за с. Дунавци, общ. Казанлък  е възникнал пожар в автобус “Чавдар”, хасковска регистрация. В гасителните действия са участвали четирима огнеборци от РС ПБЗН – Казанлък с един противопожарен автомобил. Автобусът е напълно изгорял. При извършената проверка на място е установено, че автобусът е бил оставен без надзор. Причините за възникване на пожара  се изясняват. По случая работи РПУ – Казанлък.

Инцидент с мотопедист
На 21.06.2008г. около 11.20ч. в Казанлък по бул."Ал. Батенберг" в посока изток се е движел лек автомобил “Рено-19”,  управляван от  Г.С. (27) от с. Енина. След  кръстовището с ул."Капитан Петко Войвода" при наличие на  двойна непрекъсната линия, предприел завиване наляво и навлязъл в лентата за насрещно движение с цел - паркиране в лявата лента.  В същото време движещият се след него мотоциклет "Сузуки-750", управляван от В.Х. (28) от с. Овощник, общ. Казанлък предприел изпреварване в зоната на кръстовището и при движение с несъобразена скорост с пътната обстановка се ударил в лекия автомобил.  В резултат на удара мотоциклетистът, който е ползвал защитна каска е получил фрактура на капачката на дясно коляно, контузия на гръден кош и охлузване на лява китка. Настанен е за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на Г.С. На двамата водачи е взета кръвна проба за химически анализ. По случая работи РПУ – Казанлък.

Мъж в кома, с опасност за живота

На 21.06.2008г. около 12.45ч. в с.Крън общ. Казанлък по ул."Шейновска" в посока запад се е движел нерегистриран мотопед "Ямаха",  управляван от неправоспособния Д.В. (27) от София.  На кръстовището с път І-5 на не спазил знак Б-2 (стоп), отнел предимството на движещ се на север по път І-5  лек автомобил “БМВ” и се ударил в него. В резултат на удара мотоциклетистът , който не е ползвал защитна каска е получил фрактура на основата на черепа, субтурален хематом на мозъка, руптура на далака и е настанен в МБАЛ – Казанлък, в кома, с опасност за живота.  Водачът на “БМВ” – К.А. (62) от Шипка е  използвал обезопасителен колан. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта му. От двамата водачи е взета кръвна проба за химически анализ.

Кражби в изборния 21 юни

На 21.06.2008г. в 10.45 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение  за извършена кражба от кооперация "Зора" в с. Овощник. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице,  чрез срязване на  захранващите кабели е извършило кражба на два акумулатора от трактори,  паркирани в двора на бившите овчарници. По случая работи РПУ – Казанлък.
          
На 21.06.2008г. в 11.10 ч. в РПУ – Казанлък е получено  съобщение за извършена кражба от лек автомобил  “Фолксваген Голф”, паркиран на ул. “Братан” в с. Крън. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ отключило предната лява врата на автомобила и извършило кражба на  автокомпактдиск  “JVC”. По случая работи РПУ – Казанлък.
          
На 21.06.2008г. в 08.30 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от лекият му автомобил марка " ВАЗ 21011", паркиран на ул. “Анастасия Тошева” в с. Енина. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, като отворило предния капак на автомобила извършило кражба на акумулатор “Монбат”. По случая работи РПУ – Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: