Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


За десети път НАП избра „Служител на годината”

За десети юбилеен път, Национална агенция за приходите проведе конкурс за избор на „Служител на годината”. Обявяването и награждаването на победителите на национално ниво ще се състои днес 15 ноември, а на 16 ноември е професионалния ни празник - Свети Матей Митар.
На местно ниво, в Офиса на НАП в града на липите, служителите също гласуваха и избраха носителя на приза за 2013г.

Пет силни мъжки кандидатури си оспорваха вота на инспекторите от Офиса в Стара Загора. В категория “Контрол”, безапелационна подкрепа получи Динко Иванов. Силен е изборът на Станимир Христакиев от “Събиране” и главния юрисконсулт- Тихомир Васев. Категорична подкрепа получи и IT  експерта Сашко Станилов, но победителят е само един. Добрин Венелинов Добрев, отдел ”Обслужване” получи най-много от гласовете на колегите си, подкрепен след доказани професионални качества, търпение и споделен опит.

Достойнство, почтенност и професионализъм са качествата обединили пет различни мъже в една цел – работата в НАП. Отличените в отделните категории получиха сертификат от Директора на Офиса в Стара Загора - Георги Йорданов на импровизирано матине, ден преди професионалния празник.

Мариета Добрева

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж