Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 18.06.2008

Полицейски операции
За  времето от 06.06. до 16.06.2008 г. по  указание на  апелативна  прокуратура -Пловдив на територията на общ .Казанлък е проведена  специализирана полицейска операция  за установяване случаи на търговия с алкохол и тютюневи изделия с фалшиви  бандероли. В   хода на операцията, в магазин  за хранителни стоки  в казанлъшкия кв. “Изток” са открити тютюневи изделия  без  бандерол  и  с  украински бандерол. Иззети са 221 кутии цигари "Слим" , "Виктори" , "Парламент" , "Морати" , "LM"  и др., на  обща  стойност  499 ,90 лв. Иззетите тютюневи изделия са под  митнически  контрол  в  Казанлък. Съставен е акт за установено административно нарушение на Закона  за  акцизите  и  данъчните  складове. По случая работи РПУ – Казанлък.

Кражби
На 17.06.2008 г. в 05.25 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение. Че неизвестно лице чрез взломяване патрона  на входната врата,  проникнало в магазин за хранителни стоки в с. Ясеново, общ. Казанлък и извършило кражба на касов апарат с около 300-400 лв., ваучери за мобилни оператори и различни марки цигани на обща стойност около 2000 лв. По случая работи РПУ – Казанлък

На 17.06.2008 г. в 07.30 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице е изкривило предния капак на лек автомобил “ВАЗ 2101” и извършило кражба на акумулатор “Монбат”. Автомобилът е бил паркиран в кв. “Изток”. По случая работи РПУ – Казанлък. 
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: