Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 16.06.2008

Лек автомобил “Фиат Уно” се забило в крайпътно дърво

На 14.06.2008 г. в 13.40 ч. по път І-5 от с.Ягода ,общ.Мъглиж за Стара Загора се е движел лек автомобил “Фиат Уно” ,управляван от Г.М. (68) от Стара Загора.
В района на КПП Змейово, по неустановена причина водачът изгубил управление над автомобила, който излязъл извън пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. Г.В. е откаран в ЦСМП – Стара Загора, където е починал. Пътуващата в автомобила 58-годишна жена от Стара Загора е получила фрактури на двете ръце и двата крака и е настанена за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. По случая работи РПУ – Стара Загора.

Волво 340 ударило 80-годишна казанлъчанка

На 13.06.08г. около 21.15ч. в Казанлък по бул."Ал. Батенберг" в посока изток се е движел лек автомобил “Волво 340”,  управляван от  Н.В. (37) от Казанлък. При движение с несъобразена с пътните условия скорост (силен дъжд и наводнено пътно платно), ударил пресичащата пътното платно 80-годишна казанлъчанка. В резултат на удара пешеходката е получила  комоцио и фрактура на лява подбедрена кост. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък - с опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи РПУ – Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: