Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


„Dreamfall”, “Affection”, Братя Мангасарян и Васко Кръпката пяха на една сцена

На 09 Юни 2008 на площад „Севтополис” бе огласен от изпълненията на рок-бандите: „Dreamfall” и “Affection” , Братя Мангасарян и ... разбира се Васко Кръпката - вечният бунтар, който винаги ще пее за бирата, надеждата и вярата в по- доброто / за Дърветата, които устояват на бури и за дребните храстчета, дето все надничат изпод дърветата и чакат да преминат злите виелици/.
     За НЕГО –ДОБРОТО и ПРОСПЕРИТЕТА на град Казанлък ще се бори и новооснованата Предизборна Коалиция „Единство и надежда за просперитет на Казанлък”, които откриха кампанията си в 19.00 часа. Те застанаха с открити лица пред насъбралите се граждани, измежду които имаше и много младежи.
     Ганчо Ганев, водач на листата на ЕНПК даде ход на предстоящата надпревара за избор на Общински съвет, като очерта програмата зад която застават съмишлениците му.
     Те са хора на бизнеса, които успяват да постигнат успех за себе си, благодарение на интелекта, находчивостта и упорития си труд. По-голямата част от тях дават не само работа, но и възможности за личностно развитие на мнозина казанлъчани, от различни възрастови групи и принадлежности, както и на хора с намалена трудоспособност.
     Девизът, който ги събира е „Да обърнем нещата” , но да го направим с „Чисти ръце”.
Всеки от тях е убеден, че трябва да се прекъсне порочната практика на купуване на гласове, тъй-като това води до политически слугинаж, а в мастния Парламент съветниците трябва да изразяват волята на мнозинството, а не на тези, които си плащат.    
     В тази връзка ПК „ЕНПК” призова 18 годишните, здравомислещите, интелектуалците и находчивите да гласуват на 21.06.2008г. с бюлетина № 12, която носи  посланието на Апостолското число.
     Въпреки силният /на периоди/ дъжд, насъбралите се фенове на бирата, рока и доброто настроение, не напуснаха площада докато не се изцеди и последната капка от небето и не проплака и последната рок-струна, призоваваща да бъдем ДЪРВЕТА, а не храсти!
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: