Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Приключения в Словакия


Харесвате да пътувате, тогава защо не заминете за Словакия? Може да кандидатствате, като доброволец на МЦР-Взаимопомощ, България по програмата „Младежта в действие”, финансирана от Европейската комисия, за да научите това, което научихме ние. Нека ви разкажем за нашето участие в тренировъчен курс „Остави посланието си”, организиран от Културен център „Активити”, Словакия.

Той се проведе от 13 до 21 Април 2013 г. в Тренчин, Словакия. Същият беше за писане на прес-съобщения, интервюта, критично мислене и изграждане на комуникативни умения или как да представяме информация пред публика и всякакви неща от ежедневието. В него взеха участие 4 треньора от Ирландия, Испания, Словения и Румъния.

 

„Семинарът беше най-хубавото нещо в живота ми”-разказва Веси Стоянова от българската група. Според Мария Славова това е един от добре организираните тренинги, в които е участвала по програмата „Младежта в действие”. Отбелязваме факта, че тя е участвала в много такива проекти.
Участвайки в тренинги, семинари и младежки обмени ти може да научим много полезни неща за страните, които участват в него-историята им, традициите и културата. МЦР-Взаимопомощ има няколко свободни места за проекти тази година.

В тренинга, в които ние участвахме имаше млади хора от Армения, Словакия, Сърбия, България, Грузия, Полша, Великобритания, Македония и Украйна.
Ако желаете да научите нови неща, срещнете нови хора, опознаете други страни, програмата „Младежта в действие” и нашата организация са точно за вас.

В една статия не може да се събере всичко, което се случи в Словакия.

www.ydcma.org

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: