Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Стефан Дамянов: Не бих започнал втора кампания, ако не чувствах опората на жителите на Казанлъшката

“Не бих започнал втора кампания, ако не чувствах опората на жителите на Казанлъшката община”, заяви  кметът на Казанлък Стефан Дамянов. По думите на градоначалника подкрепата е изразена в редица срещи. “Много от направеното е оценено от жителите, но са още много и техните желания, за да успеем да реализираме добра активна среда за всички живеещи в нашата община. Това се чувства и в подкрепата на почти всички местни партии, граждански сдружения, на които искам да благодаря”.
Предстои реализирането на нови проекти или завършването на други, за да се подобри инфраструктурата, туризмът и икономиката на Казанлъшката община: “Севтополис”, “Долината на тракийските царе”, газификацията. “Ще търсим възможности за финансиране на проекта “Севтополис”, за да дадем една трайна и стабилна база на туристическия поток в града и селата от общината. Трябва да доразвием започнатото с Японската агенция за международно сътрудничество “Джайка” в областта на селския туризъм. Предстои да работим и да облика на кварталите от Казанлък и населените места в общината”, допълни Стефан Дамянов.
По неговите думи целта е с хората, живеещи в селата и тези в града, да се реализира една обща програма, която да създаде активни условия на живот на всички.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: