Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

21 деца ще участват в конкурса „Мини мис Царица Роза” в Казанлък

21 момиченца от община Казанлък ще вземат участие в конкурса по повод празника на розата „Мини мис Царица Роза”, предаде кореспондентът на радио „Фокус” - Велико Търново. Кандидатките са от различни детски градини и наесен предстои да бъдат първокласнички.

Децата са от подготвителни групи. Всяко дете е преминало кастинг в детската градина, в която е записано по критерии, определени от детското заведение. Две са участничките от детска градина „Здравец”, толкова са от „Слънчице”, толкова и от „Слънце”. По едно дете е излъчено от детските заведения: „Лилия”-село Крън, „Мир” – село Бузовград, „Яна” - село Енина, Звънче” Казанлък, „Еделвайс”, „Буратино”, „Пчелица”, „Славейче” и от тези в селата: Копринка, Кънчево, Розово, Кънчево, Шейново.
„Нашите изисквания към претендентките за явяване на конкурса бяха да имат добри комуникативни умения, дарба да танцуват и пеят. Всяка детска градина сама определя критериите, по които ще избере детенце да се яви на конкурса „Мини мис Царица Роза”, посочи директорът на ЦДГ „Мечо Пух”. От детското заведение допълниха, че спектакълът е под режисурата на известния телевизионен водещ Николай Априлов, като се очаква той да води програмата за конкурса. „Всичко се пази в тайна. Мога само да кажа, че децата се забавляваха по време на репетициите. Постановката е наистина интересна”, посочи директорът на „Мечо Пух”. Конкурсът ще се състои на 30 този месец от 18.00 часа в дом на културата „Арсенал”.

 

 Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново

 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: