Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Българо-полски взаимоотношенияМладежите от „Взаимопомощ” работят активно с Полша, в последната една година. След като младежката организация прие в града ни две доброволки по Европейска доброволческа служба от Полша по проект „Екологично развитие 2”, Дорота за единадесет месеца и  по проект „Ново Искане”, Александра за осем месеца работата им с полски доброволци и проекти продължава активно.
 Преди ден се завърнаха двама представители на „Взаимопомощ” от проект в Полша, който беше свързан със създаване на нови партньорства с общо 11 страни членки на ЕС. На проекта се създадоха 2 проекта за младежки обмен в Кипър и тренировъчен курс по Европейска доброволческа служа в Италия. Поради факта, че представители на „Взаимопомощ” имаха достатъчно опит в писането на проекти по програмата „Младежта в действие” от страна на България в тях ще има отново представители на Община Казанлък. Младежи на организацията посетиха общо 4 пъти тази година Полша по различни проекти или общо 8 човека от Община Казанлък, като три от посещенията бяха на една и съща организация, доволна от парньорството с „Взаимопомощ”.
Това обаче не е всичко, след броени дни младежката организация, очаква в града ни да пристигне посланика на Полша в България Н. Пр. Лешек Хенсел по покана на Взаимопомощ във връзка с обявяването независимостта на Полша и честванията за деведесет и четвърти път.
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж