Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 18.05.2008

Намерени боеприпаси
На 17.05.2008 г. в 14,05 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за намерен боеприпас на пресечката на ул."Олимпиада" и  ул."Хемус". При извършената проверка на място е установено, че се касае за 155-милиметров артилерийски  снаряд, силно корозирал с монтиран взривател. Районът е обезопасен и се охранява от служители на РПУ- Казанлък.

Специализирана полицейска операция
а времето от 14,00 ч.на 16.05. до 06,00 ч. на 17.05.2008 г. на територията, обслужвана от Полицейски участък – Павел баня е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 3 търговски обекта и 6 питейни заведения,12 МПС и 26 лица. Съставени са 2 акта за установени административни нарушения по Закона за  българските документи за самоличност и 2 – по Кодекса за застраховането. Връчени са 10 наказателни постановления.

Несъобразена скорост и неправилно изпреварване доведе до катастрофа
На  17.05.2008 г.  около 15.00ч. по път І-5  в прохода “Шипка”  в посока  юг се е  движел  мотоциклет "Хонда”, управляван от С.М. (23) ат с.Ясеново, общ.Казанлък. При движение с несъобразена скорост и неправилно  изпреварване на ляв завой, водачът изгубил управление над мотоциклета и се ударил в левия калник на изпреварвания от него товарен автомобил  “Скания”, управляван от Х.И. (26) от гр. Съединение. В резултат на удара мотоциклетистът е  получил охлузни рани на ляво коляно и разкъсна рана на десен глезен и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. С.М. не е използвал предпазна каска. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите

Кражба на портфеил
На 17.05.2008 г. в 19.45 ч. в РПУ- Казанлък е получено съобщение от 57-годишен мъж от Сливен, че пред магазин за хранителни стоки в центъра на Павел баня неизвестни лица му откраднали портфейл с документи за самоличност и 80 лв. По случая работи РПУ – Казанлък.

Кражба на туристическо ремарке
На  17.05.2008 г.  в 21.00ч. в РПУ- Казанлък е  получено  съобщение, че  неизвестни лица, придвижващи се с лек автомобил (неустановен модел), откраднали туристическо  ремарке, паркирано на ул.”Орешака” в Казанлък. Собственикът на  ремаркето последвал с личния си автомобил “Волга” извършителите, които се отправили в посока с.Енина. Изпратеният на място полицейски екип на РПУ забелязал на пътя Казанлък – Енина спрян автомобил “Опел Кадет”, към който било закачено туристическото ремарке. Автомобилът бил управляван от 32-годишния К.К. от Казанлък, когото полицаите са задържали за 24 часа. По случая работи РПУ – Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: