Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


0907-14072012 - Младежи от Казанлък посещават три пъти Полша


 Този месец, представители на МЦР – Взаимопомощ посетиха Пабианице и Закопане, две страхотни места в Полша. От девети до четеринадесети в Пабианице се проведе форум по дейност 3.1 на програма "Младежта в действие". В продължение на тази седмица Петко Карагитлиев и Красимир Цанев ни представиха в няколко работни групи за разработване на проекти.


Едната от идейте е за организиране на футболна група за промотиране на толерантността и антидискриминационни дейности, а другата е да се предприемат действия за запознаване на младите хора с документите в евро съюза отностно техните човешки права.Във визитата участваха представители на 11 държави, с 32-ма участника, като от България имаше само една организация и това беше МЦР-Взаимопомощ.
инж. Мария Славова и Ралица Минчева, посетиха Закопане от 08 до 12 в предварителна среща, като подготвиха условията за посещението на по-голямата група от шест души от представители на Община Казанлък на МЦР-Взаимопомощ и МОС-Казанлък. От 22 до 31 този месец по шест представителя от България, Словакия, Литва, Италия и Полша, ще заснемат филми по дадени теми, като работното заглавие на Обмена е „Разнообразие”.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: