Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Кандидатките за короната на Царица Роза ‘2012 се запознаха с функциите на местната власт


 Финалистките на конкурса за избор на Царица Роза ‘2012 днес посетиха Община Казанлък по покана на кмета Галина Стоянова. Те се запознаха с работата на кмета на общината, с нейните отговорности и задължения, както и видяха част от напрегнатото й ежедневие.

Момичетата разбраха как функционира общинска администрация, как са разпределени отделните сфери на развитие по ресорите на заместник-кметовете, как се организира приемът на гражданите, деловите срещи. Младите хора споделиха въпроси, които ги интересуват, възможността  да станат инициатори на редица кампании – например да изберат талисман на отбора ни по футбол, да организират благотворителни концерти или други мероприятия с благотворителна цел. Те заявиха желанието си да участват в кампанията „Да изчистим България за един ден”, в която община Казанлък активно се включва на 12 май.

След кабинета на кмета, момичетата посетиха работното място на председателя на ОбС Николай Златанов, който им разказа за функциите на законодателния орган в местната власт. След това се разходиха в адинистративната сграда, за да видят отблизо работата в Община Казанлък.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж