Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


24 са финалистките в конкурса "Царица Роза"


 24 са абитуриентките, които се класират за полуфиналния кръг на тазгодишния конкурс за царица Роза. Вече две седмици в казанлъшка дискотета  се провеждат подборните  кръгове между училищата, на които се избират най- представителните, най- умните, най- красивата  интелигентни абитуриентки,  които ще се конкурират и за короната на тазгодишната царица.
 

Полуфиналът започва на 2-ри май  от  20,00 часа в дискотека „Корпус” в Казанлък. На него ще дефилират всичките 24 кандидат-царици. Организаторите на миниконкурса планират те да покажат прелести, грация стил и чар в два тура: на първия  с кавалери, а на втория сами. И за двата тура девойките имат пълната свобода да изберат начина и визията, с които да се представят. За подкрепа на кандидат-цариците регламентът  предвижда всяка от тях да доведе със себе си по трима гости.

Седемчленно  жури ще отсява най- достойните, които следва да стигнат и до финала на конкурса,  на който ще се е избере и тазгодишната Царица Роза.  Спектакълът за избор на Царица Роза е  на 1-ви юни, петък от 19 часа в ДК „Арсенал”.

За първи път тази година всички полуфиналистки- кандитки за короната на красотата в Розовата долина ще участват в специална програма, до самия избор на Царица.  От попълнените анкети от самите кандидатки става ясно, че тази година най- голям е броят на претендентките за короната, родни под знака на Рака. Всички мечтаят да продължат да учат във ВУЗ, като  повечето от тях са избрали за совя бъдеща професия журналистиката. Сред кандидатките  има и желаещи да станат учителки и инженери.

От специалните анкетни карти, попълнени вече от всяка една от 24-те претедентки става ясно, че момичетата имат различна визия за това каква трябва да е царица Роза. Общото в представата на всички е, че тя трябва да е умна и с чар.

 На 4-ти май на специална пресконференция при кмета на община Казанлък  Галина Стоянова ще бъдат представени тазгодишните финалистки за конкурса на  Царица Роза .
                               

Деляна Бобева
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: