Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Съюзът на ветераните от войните удостоиха казанлъшкия кмет с почетна грамота

Съюзът на ветераните от войните в Република България (СВВБ) въведе в званието почетен член кметът на община Казанлък Стефан Дамянов

, предаде кореспондент на радио “Фокус”-Велико Търново . Грамотата бе връчена в заседателната зала в сградата на общината от председателя на областния управителен съвет на Съюза – град Стара Загора - Петър Сталев, който е и член на Централния управителен съвет на СВВБ. “Обявяваме кметът Стефан Дамянов за почетен член, поради големия му принос за укрепване и развитие на Съюза на защитниците на отечеството по бойните полета, както и за всеотдайната му родолюбива дейност”, съобщи Сталев. Към градоначалника той се обърна с думите: “Доказали сте своята съпричастност към ветераните от войните и винаги сте се отзовавали на нашите нужди относно решаването на различни проблеми на Съюза. Нашето войнство трябва да Ви остане вечно признателно за това, което сте направили в първия мандат и се надяваме и в настоящия”.
От своя страна Дамянов обеща да направи всичко възможно в най-скоро време да бъде създаден клуб за членовете на Съюза на ветераните от войните в Казанлък.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: