Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 22.04.2008

Скъсана вилка на велосипед води до инцидент
На  21.04.2008 г. около 15,30 ч. в с.Горно Черковище, общ. Казанлък по  ул.”Славянска” в  двора на фирма “Елвира” в посока север се е движел велосипедистът Н.С. (54) от същото село. По време на движение предната вилка на велосипеда се е скъсала, Н.С. паднал и получил фрактура на черепа. Откаран е с опасност за живота във ФСМП –Казанлък, където отказал хоспитализация. По случая работи РПУ – Казанлък.  

Велосипедист се блъсна в товарен камион
На  21.04.2008 г.  около 14,30 ч. в  Казанлък по ул.”Индустриална” в  посока запад се е движел  товарен автомобил “Мерцедес 307 Д” , управляван от  Х.С. (58) от с.Медово, общ. Братя Даскалови. На около 70 метра  западно от портала на бившето предприятие “Винпром” движещ се в посока  изток  велосипедист, изгубил контрол над превозното средство, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в задните леви калник гума на товарния автомобил. В резултат на удара, велосипедистът е получил черепно-мозъчна  травма, мозъчен кръвоизлив и фрактура на лява ръка. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, с опасност за живота, като до настоящия момент самоличността му не е  установена. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на товарен автомобил. От велосипедиста е взета е кръв за химически анализ. По случая работи РПУ – Казанлък

Водач на автомобил с 0,48 промила ударил неправомерно завиващ без сигнализаци мотопедист
На 21.04.2008г. около 07.30 ч. по път І-6 от Казанлък в посока изток, по лява пътна лента се е движел лек автомобил “Опел  Вектра”, управляван от Л.Д. (35) от  с.Бузовград. В района на жп-прелез “ІІІ-район"  застигнал и  ударил странично мотопед "Ява-50" (със служебно  прекратена  регистрация), управляван от М.С. (36) от с. Копринка, който извършвал маневра  завой в обратна посока от дясна пътна лента, без да подаде сигнал за това с пътепоказател или с  ръка. В резултат на удара М.С., който е управлявал мотопеда без предпазна каска, получил две фрактури на ляв крак и разкъсно-контузни рани по главата. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, с опасност за живота. При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта на Л.Д. с концентрация 0,48 промила. Поради здравословното му състояние, мотопедистът не е тестван с техническо средство. Взета е кръв за химически анализ и на двамата водачи. По случая работи РПУ – Казанлък.

Кражба на лек автомобил “ВАЗ 2101”
На  22.04.2008 г. в 0.10 ч. в РПУ-Казанлък е  получено  съобщение, че около 23,00 ч. на  21.04.2008 г.  неизвестно лице е извършило противозаконно отнемане на лек автомобил “ВАЗ 2101”. Автомобилът е бил паркиран в с. Шейново, общ. Казанлък.

Кражба в офис на фирма в с. Кънчево
На  21.04.2008 г. в 9.55 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 18.04.  до 21.04.2008 г. неизвестно лице, чрез взломяване на входната врата, проникнало в офис на фирма в с. Кънчево и извършило кражба на приемник "Булсатком" и два  калкулатора. От сградата на  мандрата в  стопанския двор на селото липсват алуминиеви  врати, прозорци и  метални  вани.  Щети – в процес на изясняване. По случая работи РПУ – Казанлък.

Кражба от къща в с.Хаджидимитрово
На 21.04.2008г. в 10.46 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за взломна кражба от къща в с.Хаджидимитрово, общ. Казанлък. При извършения оглед е установено, че  неизвестно лице, чрез използване на  техническо средство /елмаз/, изрязало отвор в  стъклото на входната врата на лятната кухня, откъдето проникнало в помещението и извършило кражба на медна  лозарска пръскачка, медна тава, меден бакър, циркуляр и 10 . кофражни платна. По случая работи РПУ – Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: