Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 14.04.2008

Национално състезание Моторни превозни средства, кораби и летателни апарати
На 12 април от 9.00 се състоя официалното откриване на Националното състезание по професионално направление "Моторни превозни средства, кораби и летателни апарати" – "Най-добър автомонтьор" в Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт – Казанлък. Състезанието продължи до 14.30 часа. В 15 часа бе обявено класирането на състезателите и връчване на наградите.

Кражби на части и вещи от МПС
На 12.04.т.г. в Полицейски участък Павел баня е получено съобщение от 37 годишен мъж от същия град, за това че след отключване с подбран или подправен ключ на личния му л.а. Мерцедес «С 180», със старозагорска регистрация, е извършена кражба на бордовия компютър и радио – касетофон. Автомобилът е бил паркиран на ул. «Роза» в Павел баня. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

На 12.04.т.г. в РПУ Казанлък е получено съобщение от 53 годишен мъж от същия град, за това че след взломяване на предния капак на личния му л.а. Мерцедес «ТЕ 200», със старозагорска регистрация, е извършена кражба на бордовия компютър. Автомобилът е бил паркиран пред бл. 40 в к-с «Васил Левски» в Казанлък. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Кражба в частен дом в с. Ръжена
На 12.04.т.г.  през незаключената входната врата е проникнато в частен дом, намиращ се в с. Ръжена, общ. Казанлък, обитаван от 49 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на : два радиатора, шест глави  за двигатели и 15 комплекта / ризи  и  бутала / - частите са за т.а. «Камаз» на обща стойност около 1 200 лв. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Специализирана полицейска операция
На 11/12.04.т.г. на територията, обслужвана от Полицейски участък Павел баня е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени : 18  МПС, 28 лица и три питейни заведения. Констатирани са седем нарушения, за които са съставени актове за установяване на административни нарушения по Закона за движение по пътищата.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: