Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 07.04.2008

Пътнотранспортно произшествие
На 05.04.2008г. в 17.15ч. по път І-5 от с.Ягода ,общ.Мъглиж за Стара Загора се е движел лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от С.К. (36) от Стара Загора.  При движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който излязъл извън  платното, завъртял се и се блъснал в предпазна мантинела. В резултата на удара са нанесени значителни материални щети по автомобила. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача.

Нападната 58-годишна жена
На 05.04.2008г. в 23.10ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение от 58-годишна жена, че в кв.”Изток" е била нападната от неизвестно лице, което чрез села я съборило на земята и й отнело две златни обеци. По случая работи РПУ – Казанлък.

Заловени в момент на рязане на метални тръби и винкел
На 05.04.2008 г. в 15,00 ч. в Полицейски участък – Мъглиж  е получено съобщение за  кражба в землището на село Дъбово, община Мъглиж. Изпратените на място полицейски служители са заловили Ю.Ю.  (38) от  с.Долно изворово, общ.Казанлък,  А.И. (20) от с.Горно изворово  и  Г.С. (51) от Казанлък в момент на  рязане на метални тръби и винкел от бившите оранжерии на селото. Работата по случая продължава.
Коментирайте първи тази статия

Лек автомобил падна в пропаст на прохода Шипка
Казанлък. Лек автомобил с румънска регистрация е паднал в пропаст по пътя от връх Столетов към град Шипка в посока населеното място . По информация на дежурния в Районно полицейско управление–Казанлък жертви няма и към момента „Гражданска защита” изважда автомобила от пропастта. По данни на Общинския съвет по сигурност в града на розите инцидентът е станал на около 2 километра по пътя от върха към град Шипка, като по чудо румънската гражданка, управлявала превозното средство, не е пострадала и още снощи е настанена в хотел в Казанлък. По информация на Христо Нешев от „Гражданска защита”-Казанлък инцидентът е станал снощи около 19 часа. „Доколкото ми е известно колата се намира на около 60 – 70 метра в пропастта. Причините за инцидента не са ми известни, полицията ще изясни случая”, заяви Нешев. По негова информация румънската гражданка е пътувала сама.
„На място на инцидента пристигна инженер Пламен Тодоров – началник отдел „Аварийно-спасителна дейност” към дирекция ‘Гражданска защита”-Стара Загора”, който с помощта и на „Пътна помощ” прави всичко възможно да се извади лекият автомобил и да се улесни движението на превозни средства в прохода Шипка”, допълни Нешев.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: