Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Определете чий принос е най-значим за доброволно подпомагане на младежки проекти

 Определете чий принос е най-значим за доброволно подпомагане на младежки проекти осъществен от доброволци на МЦР "Взаимопомощ":


Проект „Изкуството да даваш”  на МЦР-Взаимопомощ се провежда в периода март 2011-февруари 2012 г., с доброволеца от Литва-Людас Праспаляускас и Ферхан Бозкая. По времето на провеждането му доброволецът работи в Дневен център за деца с увреждания, ДГ „Буратино” и в младежката организация, а Ферхан работи по издаването на младежки бюлетин. Съвместно с доброволката Раминта Крисчунейте от Литва, Людас номинира и даде грамоти на 10 души, които представляват институции,  фирми  и доброволци в Област Стара Загора.

Сега е време да Ви покажем кой с какво ни е помогнал и Вие да гласувате според това чий принос определяте за най-значим. Ние сме работили с всички институции, фирми и доброволци с много желание. Благодарим Ви за гласуването.

Екип МЦР-Взаимопомощ 

Вижте номинациите:


Номинации
Инж. Пенка Начева
ИНЖ. ПЕНКА НАЧЕВА, ДИРЕКТОР НА РИОСВ-СТАРА ЗАГОРА
Партньор по организиране на еко Панайр Копринка по проект „Екологично развитие”, по който организацията спечели специалната награда на журито по кампания „Зелена България”.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
Галина Стоянова
ГАЛИНА СТОЯНОВА, НАСТОЯЩ КМЕТ НА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК (В ЛИЦЕТО СИ И НА ЗАМ -ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СТАРА ЗАГОРА)
Подпомагане на дейностите на организацията по Европейска доброволческа служба в реализирането на 5 проекта по програмата и  Проект „Еко Бъдеще”, одобрен сред 78 предложения към Дарителска програма на «Загорка» АД, с дейности на територията на шест Общини в Област Стара Загора.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
Теменужка Папазова
ТЕМЕНУЖКА ПАПАЗОВА, БИВШ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯ ПО СИГУРНОСТ, ОБЩЕСТВЕН И ЕКОЛОГИЧЕН РЕД:
Подпомогнала организацията за проект „Изкуството да даваш” и участвала лично в почистването на язовир Копринка, което събра над 250 участника, с което организацията спечели специалната награда на журито по кампания „Зелена България”.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
Бальо Динев
БАЛЬО ДИНЕВ, „ДАВИД ХОЛДИНГ” АД
Фирмата подпомага технически и финансово младежката организация от самото й създаване през 2004 г., в програма „Възможности” за отпускане на стипендии за млади таланти и подръжка на www.ydcma.org за проект „Изкуството да даваш”.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
Красимир Дамянов
КРАСИМИР ДАМЯНОВ, ДИРЕКТОР НА ПМГ „НИКОЛА ОБРЕШКОВ”
Подпомогнал технически няколко инициативи на младежката организация и представянето на Европейска доброволческа служба в ПМГ „Никола Обрешков”, по проекти „Виждане за изкуство”, проект „Екологично развитие”, „Изкуството да даваш”.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
Васил Самарски
ВАСИЛ САМАРСКИ, ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НЧ „ИСКРА 1860”
Подпомогнал междукултурния диалог и съдействал на ЕДС доброволци за излъчването на късометражни еко филми по проекти „Екологично развитие” и „Изкуството да даваш” в организирани вечери на екологични филми.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
Д-р Косьо Зарев
Д-Р КОСЬО ЗАРЕВ, ДИРЕКТОР НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ „ИСКРА”
Инициирал дългосрочно партньорство между организацията и Исторически музей „Искра”, по настоящем в институцията ще работят трима Европейски доброволци от Словакия, Полша и Литва. Д-р Зарев подпомогна настаняването на германска доброволка и изготвянето на доклад към Юнеско през 2009 г.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
Ивелина Павлова
ИВЕЛИНА ПАВЛОВА, АКТРИСА НА „ЮНАЙТЕД АВАНГАРД АРТИСТ” КЪМ НЧ „ВЪЗРОДЕНА ИСКРА 2000”
Активно участие в различни инициативи на организацията, свързани с екологията, културата и международния обмен. Съвместни благотворителни акции и патриотични прояви, подпомогнала заснемането и мотивирането на други модели за младежки бюлетин „ДоброволциТЕ”. Участвала в посрещането на Европейски доброволци.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
Стела Бочева
СТЕЛА БОЧЕВА-ДОБРОВОЛЕЦ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА
Доброволец и стипендиант на организацията, участвала в множество инициативи от 2009 г., понастоящем е редактор на младежкия бюлетин „ДоброволциТЕ” и ментор по проект „Изкуството да даваш”.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
Тодор Андреев
ТОДОР АНДРЕЕВ-ДОБРОВОЛЕЦ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА
Участвал в множество инициативи на младежката организация от края на 2010 г., като подпомогнал подреждането на изложби по различни проекти и с други дизайнерски решения.
 
 
 
Край на гласуването - 10 февруари 2012
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж