Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


МЦР-Взаимопомощ представя опита си по програма "Младежта в действие"


 Информационна среща по програма „Младежта в действие” организира от 17.00 часа на 5 декември в Исторически музей „Искра” Младежки център за развитие-Взаимопомощ.

"Нашият опит показва, че всички ние можем да създадем по-добри условия за развитие на младежите в Общината, не само чрез добро образование, но и чрез извънкласни форми на запълване на свободното им време, участие в програмата „Младежта в действие”, не само в България (чрез младежки обмени, тренировъчни курсове и Европейска доброволческа служба, финансирани от ЕС), но и на всякъде в страни от ЕС и извън него. Ще Ви разкажем как става това, имаме желание да Ви помогнем да развиете такива проекти, бихме искали да ни подкрепите във вече спечелени такива от нас!", посочиха от младежката организация. Специално към бизнеса от Взаимопомощ имат идеи за развитие на кариерното образование, като разполагат с международно сертифициран консултант и стипендиански програми, тийм билдинги и тренинги. Разработват и номинации за коорпоративно подпомагане на доброволчеството.

От Младежки център за развитие-Взаимопомощ изразяват надежда присъстващите на събитието да са не само като представители на институции, но и като хора, които желаят младежите да се развиват и да се запознават с доброволчеството и доброволци от други страни и то не само благодарение на тях, а на всички в Община Казанлък.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж