Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ВАСИЛ САМАРСКИ: ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ИЗВОР НА ОПИТ И МЪДРОСТ


 Аз имам енергията, а вие – повече опит. Тогава – да работим заедно за коренната промяна и развитието на нашата община, така се обръща към пенсионерите кандидатът за кмет на БСП.
Към тях Самарски има лично и много специално отношение, защото, казва той, именно те изградиха града и селата ни, затова сме длъжни да се погрижим те да живеят по-добре. Дълбоко съм убеден, че тези хора заслужават достоен живот и ние сме длъжни да го осигурим.

За него е важен всеки човек, всеки гражданин на община Казанлък
Но особена социална чувствителност проявява към четири групи: младите хора, жените в активна възраст, хората с увреждания и пенсионерите.
В своя Управленски проект за община Казанлък 2011 г. – 2015 г., много точно аргументирайки своите приоритети, той е записал, че поема социален ангажимент и ще положи специални грижи именно за тях.
Защо пенсионерите са негов приоритет ?
Защото, казва Васил Самарски, уважението ми към хората от т.нар. трета възраст сравнявам с обичта към родителите - както на всеки човек, така и моята лична.
За разлика от някои политици, аз разглеждам пенсионерите не като тежест за обществото, а като извор на опит, мъдрост и познание, не като рушители, а като строители и съзидатели на България в предишните десетилетия. Нашите родители, баби и дядовци ни завещаха огромно материално наследство, с което България и община Казанлък оцеляха в прехода, разпродавайки сътвореното от тях.
Мое дълбоко убеждение е, че по-възрастните хора заслужават много повече от това, което получават в момента – не само материално, но и като отношение. Това е причината пенсионерите да са един от основните акценти в моя Управленски проект.
Какво ще направи?
Кметът не може да влияе на размера на пенсиите и социалните помощи, откровен е кандидатът за кмет с №8 в бюлетината, но това не означава, че няма възможност да работя за осигуряване на помощ, като развивам и разширявам социалните услуги, които извършва общината, като създам нормални условия за придвижване, като осигуря по-евтин или безплатен транспорт, като повиша капацитета и качеството на домашния социален патронаж, като подпомагам домовете за възрастни хора, клубната дейност, като се грижа за отоплението на най-бедните пенсионери в общината, осигурявайки дърва и въглища безплатно. Тези и много други дейности, като кмет на община Казанлък, ще развивам приоритетно и с особено внимание. Ще изпълня поетите от мен социални ангажименти и трябва да е ясно, че с каквото съм се захванал, винаги съм го довършвал докрай.

ВАСИЛ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ,
ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА ВАСИЛ

ВЕСЕЛИНА КАМБУРОВА:
Подкрепям Васил Самарски с чисто сърце, защото е умен, способен, ерудиран, много отговорен. Отнася се с огромно уважение към възрастните хора. Аз съм сигурна, че дори и да разполага с ограничен бюджет, той ще направи всичко възможно да помогне не само на младите и нуждаещите се, но и на пенсионерите.

ГЕНО ГЕНОВ:
Млад човек, ентусиазиран, работлив, способен. От малък го познавам. Познавам и майка му, и баща му, вечна му памет - едно трудолюбиво семейство - така отгледаха и възпитаха и сина си. В армията той служи при мен, в поделение 2850. И в казармата беше безупречен, както и в живота.

ТОНКА ДИМИТРОВА:
Много интелигентен човек, със сигурност ще направи много за обновяването на нашия град и за селата в общината. Той е икономист по образование, нещо, което е много важно за един ръководител, особено за един кмет - да може правилно да прави разчет на бюджета. Без колебание ще гласувам за Васил Самарски.

СТОЙЧО НАЙДЕНОВ:
Искам Васил Самарски да стане кмет на община Казанлък и ще дам гласа си за него, тъй като е млад енергичен човек и се е справял с какво ли не. Сигурен съм, че има и силите, и характера да се справи с всички задачи и като кмет. Точно такъв кмет ни трябва, убеден съм в това. И не само аз, всички около мен така смятат.


 

ВАСИЛ САМАРСКИ: ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ИЗВОР НА ОПИТ И МЪДРОСТВАСИЛ САМАРСКИ: ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ИЗВОР НА ОПИТ И МЪДРОСТВАСИЛ САМАРСКИ: ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ИЗВОР НА ОПИТ И МЪДРОСТВАСИЛ САМАРСКИ: ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ИЗВОР НА ОПИТ И МЪДРОСТВАСИЛ САМАРСКИ: ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ИЗВОР НА ОПИТ И МЪДРОСТ

 

 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: