Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Галина Стоянова откри фотоизложба по младежки проект „Екобъдеще”


 Заместник областният управител Галина Стоянова откри фотоизложба по проект "Еко Бъдеще", финансиран от "Загорка" АД по Дарителска програма "Създаваме по-добро бъдеще". Фотосите са разположени във фоайето на Областна администрация – Стара Загора и ще останат там до 22 септември т.г.


Изложбата представя снимки от проведените от СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ“ работни ателиета в Казанлък, Павел баня, Мъглиж, Николаево, Гурково и Стара Загора, обучението за мултиплаери, еко лагер „Паниците”, прожектиране на къси екологични филми и други дейности, включени в изпълнението на проекта.

Галина Стоянова поздрави организаторите от името на областния управител Йордан Николов и похвали инициативността на младежите от Казанлък, които показаха, че могат да подготвят и управляват екопроекти.

Благодарение на Обществен дарителски фонд Стара Загора и „Загорка” АД проект „Екобъдеще” представя екологичния начин на живот, компостиране и рециклиране на хартия в домашни условия, както и какво е да си доброволец в Европейска доброволческа служба. По проекта са работили Раминта Крисчунейте и Людас Праспаляускас от Литва, Ферхан Бозкая от Турция и доброволци по Европейска доброволческа служба в България.
 Фотоизложбата ще бъде експонирана и в Казанлък от 26-30.09.2011 г. в ДНА (до сградата на Община Казанлък ).

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж