Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Провеждане на фото – изложби в гр. Стара Загора и гр. Казанлък по проект „Еко бъдеще”


   Провеждане на фото – изложби в гр. Стара Загора и гр. Казанлък по проект „Еко бъдеще”

Проектът се реализира благодарение на дарението на „Загорка” АД в рамките на Дарителската програма Създаваме по-добро бъдеще.
В периода 14-22.09.2011 г. във фоайето на Областна администрация-Стара Загора, с подкрепата на г-н Йордан Николов, областен управител на Стара Загора и г-жа Галина Стоянова-заместник областен управител на Стара Загора, ще се проведе изложба по проект „Еко Бъдеще”, финансиран по Дарителска програма „Създаваме по-добро бъдеще” на „Загорка АД”. След приключване на изложбата в града на липите тя ще се премести в града на розите Казанлък от 26-30.09.2011 г. в ДНА гр. Казанлък (до Община 1).


В изложбата са влючени снимки от презентацията за представяне на проекта, проведено в арт клуба на организацията ни СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ“, работни ателиета в гр. Казанлък, Павел баня, Мъглиж, Николаево, Гурково и Стара Загора, както и от обучение за мултиплаери, еко лагер „Паниците”, прожектиране на къси екологични филми, като всички дейности са част от проекта.

Благодарение на Обществен дарителски фонд Стара Загора и „Загорка” АД този проект успява да представи екологичния начин на живот, компостирането и рециклиране на хартия в домашни условия, какво е да си доброволец и Европейска доброволческа служба и всичко в името на едно по-добро бъдеще за всички нас. По проекта работиха Рамина Крисчунейте и Людас Праспаляускас от Литва, Ферхан Бозкая от Турция, доброволци по Европейска доброволческа служба в България.

Насладете се на нашите преживявания по време на проекта и станете част от него!!!

Очакваме Ви с нетърпение на откриването на двете изложби от 10:30 ч., на които ще имате възможност да получите картичка от рециклирана хартия и при желание да изразите мнението си чрез попълване от нашите анкети по проекта.

Екипа на проект „Еко Бъдеще”, СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ”

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж