Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


„Създаваме по-добро бъдеще”


 „Младежки център за развитие – Взаимопомощ” спечели проект към Дарителска програма „Създаваме по-добро бъдеще” на „ЗАГОРКА” АД. Гранта е финансиран в област „Околна среда” на публичния дарителски конкурс и е на стойност 5025 лв.
.

Тази година е обявена за Година на Доброволчеството и е свързана с много насоки, поощряващи желанието на младите хора да бъдат доброволци и да забележат Глобалните предизвикателства (устойчиво развитие, промените в климата, миграцията и т.н.)

На 20 май 2011 година (петък) от 18.30 часа, (в клуба на организацията на ул. „Искра” 22 в гр. Казанлък) екипа по проекта и евро-доброволците Людас от Литва и Ферхан от Турция, ще представят проекта на местната общност и медиите. Презентацията ще представи еко инициативите на младежката организация от началото на годината до сега, Обществен дарителски фонд – Стара Загора, целите, дейностите и очакваните резултати от проекта, ще акцентира на основни моменти и инициативи, като компостиране, прожектиране на късометражни еко филми и рециклиране на хартия в домашни условия.

Ето защо доброволците от еко клуб „Дълбоки корени” към организацията и Управителния съвет на Сдружение „Взаимопомощ”, стартират проекта си за периода от 20 май до 20 октомври 2011 г. и продължават активната си работа в насока привличане на Европейски доброволци по дейност 2 на НЦЕМПИ, и инициирането на доброволчески еко дейности, еко календар и набират хора, които ще пресъстват на Еко лагер „Паниците” от 04 до 10 юли 2011 г.

В края на проекта ще се подготви изложба от снимки, а в неговия ход, ще се изработят картички от рециклирана хартия и анкета.

Младежката организация използва срещата, за да представи и в пълнота концепцията си за осъществяването на проекта и отговори на Вашите въпроси.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж