Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Представяне на проекта "Еко Бъдеще"

 Младежки център за развитие – Взаимопомощ” спечели проект към Дарителска програма „Създаваме по-добро бъдеще” на „ЗАГОРКА” АД. Гранта е финансиран в област „Околна среда” на публичния дарителски конкурс и е на стойност 5025 лв.

На 20 май 2011 година (петък) от 18.30 часа, (в клуба на организацията на ул. „Искра” 22 в гр. Казанлък) екипа по проекта и евро-доброволците Людас от Литва и Ферхан от Турция, ще представят проекта на местната общност и медиите.


На 20 май 2011 година (петък) от 18.30 часа, (в клуба на организацията на ул. „Искра” 22 в гр. Казанлък) екипа по проекта и евро-доброволците Людас от Литва и Ферхан от Турция, ще представят проекта на местната общност и медиите. Презентацията ще представи еко инициативите на младежката организация от началото на годината до сега, Обществен дарителски фонд – Стара Загора, целите, дейностите и очакваните резултати от проекта, ще акцентира на основни моменти и инициативи, като компостиране, прожектиране на късометражни еко филми и рециклиране на хартия в домашни условия.

Водещ Стела Бочева, доброволец на организацията.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж