Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Евродеск точка в Казанлък


 На 02 февруари 2011 година, СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” подписа договор с Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”, според който на адрес ул. „Искра” 22 създаде Евродеск точка в гр. Казанлък. Организацията е готова и вече предлага информация на заинтересованите.
Например как да станеш следващият Български младежки делегат или за различни стипендиански програми и конкурси за есе, лого, фотография, мултимедия на Нешънъл джиографик, различни посолства в България, министерства, регионални детски комплекси и т.н. Само за този първи месец предоствавихме полезна информация на ПГ „Иван Хаджиенов” с ръководител на клуб „Хаджиеновци” Мариана Иванова относто конкурс „Върви народе възродени” в които ученици от гимназията, ще вземат участие. На НЧ „Възродена искра 2000” с ръководител на формация Румен Сомов, за 6-ти международен младежки театрален фестивал "Океан от любов" и Fond Photocrati 2011/международен конкурс/ за които ще се пробват да участват. На Петко Петков се подаде информамация в предвид председателството ми на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ за JESSUP 2011 SEMINAR – Интернационален семинар „Закона в действие”.

Целта на Евродеск е напълно безплатно да разпространява европейска информация и консултации до широк кръг млади хора, младежки работници и младежки организации.

Евродеск предоставя информация за програмите на ЕС в областта на образованието, младежката мобилност, работа, свободно време, права, програми и политика. Базата данни съдържа и широк кръг информация на европейско ниво, която касае младите хора.

Основната цел на Евродеск е да подобри обществения достъп до младежка информация.

България е национален партньор на Евродеск мрежата от 2002 година. Националният партньор на Евродеск мрежата в България е Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”.

Националната Евродеск мрежа обхваща 32 регионални точки в цялата страна, една от тях вече е в града ни. Ролята на всяка организация, която е регионална Евродеск точка има ангажимент всеки ден да е готова да отговори на запитванията Ви, свързани с информацията, която е достъпна чрез Евродеск мрежата и която Ви касае, въпросите, които Ви вълнуват.

Предоставената Ви информация е напълно безплатна. На място може да получите много повече информация по вълнуващи Ви въпроси за България и Европа – програми, доброволчество, училище, университети, колежи, неправителствени организации, начин на живот, работа и т.н. За повече информация Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или фейсбук профил: Сдружение Взаимопомощ.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: