Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Николай Александров: Определено ни интересуват хората, отцепили се от НДСВ

"Определено ни интересуват хората, отцепили се от НДСВ", заяви за радио "Фокус" – Велико Търново Николай Александров, председател на СДС в Казанлък.

Лидерът на партията определи доцент Атанас Щерев като човек, който "винаги е демонстрирал десните си убеждения". "Така че с тази група, която каза "не" на безпринципната коалиция и се отцепи от НДСВ, мисля, че трябва да работим. СДС може и трябва да работи с Българска нова демокрация (БНД). Мисля, че нашето ръководство в лицето на Пламен Юруков и на депутатите от СДС поддържат доста добри контакти и се говори вече за парламентарни обединения, които са важни за страната ни", коментира Александров.

"СДС предлагаме ново начало в отношенията между десните организации", заяви на пресконференция Николай Александров, председател на казанлъшката структура на партията. Той посочи, че политическата сила призовава всички демократически партии, като: Демократи за силна България, Български демократичен съюз "Радикали", Съюза на свободните демократи, Радикал демократическата партия, Българския демократичен форум и други, както и организациите, с които "СДС изповядва общи десни политически ценности и принципи и всички хора, които напуснаха или несправедливо бяха отстранени от СДС, отново да се приобщят към партията чрез членство в съответните общински организации или като съюзи в СДС ( в това число новосъздадени), с широка автономия и гарантирано представителство във всички структури и органи на партията". Николай Александров посочи няколко цели за обединението, което предлага политическата сила: сплотяване на избиратели и членове около общи политически принципи и ценности, като в това число председателят на казанлъшката структура включи и същностното реформиране на СДС и превръщането му в съвременна дясна партия. "Друга наша цел е изготвянето на програма за управление на страната. Мисля, че е време България да приеме нов облик в управлението си. Доказано е, че дясно такова води към просперитет, особено когато една държава има икономически или други проблеми", заяви Александров. Лидерът на СДС в Казанлък допълни още, че целта на партията е участие в следващото управление на страната с едно много добро представяне. "Наша цел е извършването на реформи, от които има нужда обществото, особено в публичния сектор", коментира Александров.

 


Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: