Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

БСП- кандидат-кметът - ясен чак през юли

 Действията на БСП Казанлък за подготовка и участие в предстоящите местни и президентски избори през тази година  обсъжда на работна среща партийното ръководство с актива на БСП в града и  членовете на ИБ на местната организация.


Основни задачи на двата вота тази есен за социалиситет са спечелването на най- голям брой гласове за кандидата на БСП  за президент, най- голям брой общински съветници и победа за кандидата на БСП като кмет на общината в Казанлък.


Графикът на социалиситет предвижда до края на февруари да е ясна формулата за участие на БСП в града на розите  в предстоящите избори. Тя ще стане ясна след разговори с леви, левоцентристки и патриотични организации, заяви за "Дарик" лидерът на казанлъшките социалисти Иван Гороломов. 

До края на март ще е готов анализът за политическата обстановка в общината, а до края на април - оценките за настоящите общински съветници на Левицата и кметовете на населените места.

Май ще е месецът на бурните страсти в БСП- насрочени са събрания за издигане на кандидатури за кметове на населени места и съветници. 
Това по думите на Гороломов, ще става на база съгласно установените правила и Устава на БСП.

Кандидатът за кмет на БСП за община Казанлък ще е ясен през юли.

 Деляна Бобева www.dariknews.bg     

 

Казанлък инфо:


Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: