Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Предизборната платформа на Дамянов –на страниците на вестник “Долина”

От печат излезе днес поредният брой на казанлъшкия вестник “Долина”, на чиито страници са поместени акцентите в предизборната платформа на Стефан Дамянов – настоящият кмет на Общината, който ще се кандидатира за втори кметски мандат.

Както вече бе съобщено настоящият градоначалник е получи подкрепата на 30 партии, организации и сдружения.
На страниците на вестник “Долина” са поместени и акцентите от честванията на 130 години Шипченска епопея. Заглавието на статията е “Има потенциал за етническо напрежение” – това са думите на президента на Република България Георги Първанов, който редом със стотиците признателни граждани почете паметта на загиналите за свободата на Отечеството.
Публикувани са и няколко статии с новини от региона: “3900 броя тетрадки са осигурени за кампанията “Стара за нова тетрадка” – една кампания по идея на кметството на Павел баня; “Асфалтират две улици по програмата САПАРТ” и “Почит към загиналите в Шипченската епопея”.
Не на последно място във вестник “Долина” е поместена и програмата за Празниците в Долината на тракийските царе. Те ще започнат утре -31-ви август и ще продължат до 2-ри септември.

 

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: