Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ГЕРБ каза: да разбулим тъмния облак над Казанлък

 Пожелавам облакът, който цари над Казанлък да бъде разбулен.  Вече имаме едно сияйно небе в лицето на новото ГЕРБ ръководство в общината. Целта е ясна и една: да спечелим изборите и да имаме един свой кмет. Това каза в приветствието си към уважилите освещаването на новия партиен офис на казанлъшката структура на ГЕРБ депутатът от партията и бивш областен лидер инж. Недялко Недялков.


Събитието в града на розите събра почти всички старозагорски депутати от ГЕРБ, начело с областния управител Йордан Николов и двамата му заместници. Забележимо бе отсъствието от проявата на казанлъшкия ГЕРБ парламентарист Емил Караниколов.

Рехаво бе и присъствието на граждани, членове и симпатизанти на партията.  Това ли е 450 членната маса на ГЕРБ в Казанлък, сподели пред журналисти доскорошният организационен секретар на структурата Йоан Вълканов. Той бе сред малцината от бившето ръководство, които уважиха освещаването и новото ръководство. Символичният домакин на събитието - новоизбраният лидер на ГЕРБ инж. Стойо Иванов говори последен.


Според него, церемонията по освещаването е един духовен акт, израз на желанието на новото ръководство да се започне с пречистване и надежда напред към важните изпити, които предстоят- местните избори. Иванов пожела на съпартийците да се поздравят с едни добри резултати на тях и да укрепят редиците си.  Областният лидер на ГЕРБ -Стара Загора и депутат Живко Тодоров пожела на новото казанлъшко ръководство да не се дели, а областният управител Йордан Николов изрази надежда, че се надява временното ръководство на ГЕРБ-Казанлък да стане постоянно.
Николов сподели и задоволството си от направения избор от страна на Изпълнителната комисия.


Водосвет за здраве и успехи, шампанско и работна среща с областното ръководство белязаха първия ден на новото ръководство в новия офис. По ирония на съдбата той е в помещения, ползвани преди това от структурата на НДСВ, като парламентарно представена партия в предишното Народно събрание.

Икона на Свети Георги Победоносец, дарена от Областното ръководство и живописно платно - подарък от казанлъшки бизнесмен бяха първите дарове за новия партиен офис.

Деляна Бобева www.dariknews.bg      

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: