Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 17.08.2010

 Кражби
На  16.08.2010 г.  в  14.10 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата, проникнало в къща в с.Тъжа и извършило кражба на ел.помпа и две медни лозарски пръскачки. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

На  16.08.2010 г. в 10.20 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на предното дясно стъкло, проникнало в лек автомобил  “Мерцедес 123” и извършило кражба на панел за авто компактдиск – плейър и неустановено количество  дискове. Автомобилът е бил паркиран в кв. “Изток”. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Други
На  16.08.2010 г. в 23.00 ч в участък “Полиция” - Павел баня е получено съобщение за възникнал скандал между група лица в с. Габарево. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице е счупило 9 от стъклата на къщата. Счупени са и предното  панорамно и задно  обзорно  стъкло, двете  леви странични стъкла и предното дясно  стъкло на лек автомобил  “Фиат Панда”, собственост на 29одишния А.В. от с. Александрово. От направената справка е констатирано, че регистрационните номера на колата са издадени за друго МПС – “Фиат Уно”. Щети - в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. За изясняване на случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: