Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 13.08.2010


 Разкрити престъпления
Казанлъшките криминалисти иззеха канабис от три адреса в Мъглиж. Входа на акцията на РУ “Полиция” – Казанлък и участък “Полиция” – Мъглиж, проведена на 12.08.2010 г., в дома на Д.С. (23) от Мъглиж са намерени и иззети около 50 грама суха растителна маса, която при направения полеви наркотест е реагирала на канабис. Иззето е и едно засято в саксия растение индийски коноп. В дома на 19-годишния Д.Н. в същия град са открити 5 грама суха растителна маса, реагираща на канабис и 4 засети в двора растения. Служителите са проверили и трети адрес в Мъглиж, обитаван от 31-годишния  Д.Д. Там са открити 209 растения от рода на конопа – вързани на снопове и пригодени за сушене. Срещу тримата са образувани  досъдебни производства. Работата по случаите продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

 


           
Кражба
На  12.08.2010 г.  около  07.50 ч в РУ “Полиция” – Казанлък е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез взломяване на входна врата, проникнало във вила в местността “Старите лозя” и извършило кражба на две газови  бутилки  с  вместимост  3.5 литра  и  две брадви. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Пътно транспортни произшествия
На  12.08.2010 г. около  8.40 ч в Казанлък на бул. “23 - ти пехотен шипченски полк” лек автомобил  “Форд Ка”, управляван от 24-годишната С.Д. от Павел баня при маневра за включване в движението от реда паркирани автомобили, отнел предимство и е блъснат от лек автомобил  “Опел Кадет”, управляван от К.Т. (59) от Казанлък. В резултат на удара С.Д. е получила хематом на челото и й е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: