Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Ще има преброяване...


 Подготовката за пробното преброяване, което ще се проведе в периода 1-14 септември бе обсъдена днес на работна среща в Областна управа – Стара Загора. Домакин бе заместник-областният управител Галина Стефанова. В срещата участва и секретарят на Община Стара Загора Николина Горова, която е председател на Общинската комисия за организация и провеждане на пробното преброяване в Стара Загора. От страна на Националния статистически институт участваха ид главен секретар Цветан Нанов и представителите на дирекция „Публикации и пресцентър” Любомир Блатски /директор дирекция/ и Михаела Малеева.


Уточнени бяха няколко важни дати и срокове за пробното преброяване.
- На 16 август на сайта на Община Стара Загора в Интернет ще бъдат качени бланки, с които желаещите да участват в преброяването като преброитeли и контрольори ще могат да изтеглят и попълнят. Заедно с актуална снимка на кандидата, документите ще се подават във фоайето на Община Стара Загора, при началник-отдел „Център за услуги и информация” от 16 до 19 август включително.

- На 18 август от 11,00 ч. в Зала 2 на Община Стара Загора се организира пресконференция на секретаря на Община Стара Загора Николина Горова и директора на Териториално статистическо бюро-Стара Загора Милена Караиванова - за организацията на пробното преброяване.

- На 26 август от 9,00 ч. в Зала 1 на Община Стара Загора започва обучение на преброителите и контрольорите.

От 0,00 ч. на 1 септември до 8,00 ч. на 7 септември можете да попълните анкетата за преброяването ОН ЛАЙН. От 8,00 ч. На 7 до 20,00 ч. на 14 септември преброяването ще се извърши на място в домовете от преброители. Те ще получават и съответно възнаграждение на брой анкетирани лица, брой жилища, брой сгради и брой на номерата на анкетирани в съответния район, попълнили ОН ЛАЙН формуляра. Пробното преброяване се извършва на територията на три области – Плевен, Велико Търново и Стара Загора /в областния град ще се анкетират част от живущите на територията на АБ Запад, още и жителите на селата Копринка-община Казанлък и Габарево-община Павел Баня/.

ПРЕСЦЕНТЪР ОБЩИНА СТАРА ЗАГОРА

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: