Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 08.08.2010


 Разкрити престъпления
 На  07.08.2010 г. около  20.20 ч патрулен екип на участък “Полиция” – Мъглиж по време на обход в с. Ягода, общ. Мъглиж чува шум от разбиване в сградата на бившето Възпиттателно училище – интернат “Тодор Самодумов”. Полицейските служители заловили на място 59-годишния Г.Д. и съпругата му Р.П. (46) от с. Ягода, които извършили кражба на метални  тръби, радиатори, ел.табло и чинове от бившия интернат. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Кражби
На 07.08.2010 г. в 19.30 ч в участък “Полиция” – Гурково е получено съобщение, че за  времето от 04.08. до 19.00 ч на 07.08.2010 г. неизвестно лице, чрез взломяване на предно ляво и задно панорамно стъкло, проникнало в лек автомобил “Форд Фиеста” и извършило кражба на телевизор, странични  огледала, кафе-машина, авто компактдиск – плейър, бас-каса и акумулатор. Автомобилът е бил паркиран на отбивка на пътя от  Гурково за  с.Паничерево. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортно произшествие
На 07.08.2010 г. около 8.20 ч на кръстовището на автомагистрала “Тракия” с път С-5 в посока север се е движел мотоциклет “Хонда Валкирия”, управляван от Р.В. (42) от София. На излизане от кръстовището, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил контрол над мотоциклета, излязъл в тревната площ извън платното за движение и се блъснал в бетонен блок. При инцидента, мотоциклетистът е получил травматични увреждания – счупена раменна става и разкъсно-контузни рани по лицето и е настанен за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. В същата болница с черепно мозъчна травма и мозъчно сътресение, без опасност за живота е настанена и возещата се на мотора 41-годишна жена от София. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава сектор “Пътна полиция” – Стара Загора.
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: