Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Пресс от Щаба за защита на населението при зимни условия

Във връзка със усложнената пътна обстановка в следствие на падналите обилни снеговалежи вчера (02.01.2008)  на територията на община Казанлък се проведе заседание на Щаба за защита на населението при зимни условия.

В 12.30 часа превантивно беше поискано от началника на генералния щаб привеждане на модулното формирование под гарнизона за действия в зимни условия. Предприеха се необходимите мерки за отстраняване на авариите, възникнали с електрозахранването в някои от кметствата в общината. Редом с това бяха предприети и мерки за възстановяване на електроснабдяването на помпите за вода за град Казанлък в района на село Търничане. Организирано е разчистването на градската и междуселищната пътна мрежа. По време на заседанието на Щаба бе взето решение, ако се наложи, днес и в следващите дни да бъдат снабдени с хляб селата: Бузовград, Средногорово и Горно Черковище. Организирано е почистването от снежните преспи на пътната настилка до хижите в района на връх Бузлуджа, където са заседнали около 175 души.

Днес в 08.30 часа се състоя поредното заседание на Щаба за защита на населението при зимни условия и бе решено след 13.00 часа да започне извозването на почиващите в хижите и хотелите в балкана към града.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж