Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Единственият участник от България на международен семинар в Италия беше от град Казанлък


 Представител на „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” взе участие в семинар в Италия.
Семинара „Повече партньори, по-голямо качество” за осъществяване на контакти с други Неправителствени организации се проведе в Торино, Италия. Единственият участник от България беше Мария Славова от Казанлък. Участниците в семинара бяха от Полша, Испания, Холандия, Словения, Латвия, Турция, Германия, Кипър, Гърция, Румъния, Чехия, Литва, Швеция, Италия и България или 22 различни неправителствени организации. Идеята на семинара е да се намерят партньори за съвместна работа и представяне на страните на участниците.

 

Страната ни беше показана чрез красива презентация, в която беше обърнато специално внимание на Казанлък. Освен това  вкусна българска кухня, цветове от рози и музика  впечатли останалите страни.

Всеки, желаещ да участва в семинари, младежки обмени, да упражни английския си език в чужбина, да се забавлява, да представи страната си или да стане доброволец на организацията или доброволец по Европейска доброволческа служба може да получи повече информация на адрес: ул. „Искра” 22, арт кафе „Импулс” или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: