Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


БЕЗПЛАТНА ЛЯТНА АРТ ШКОЛА ЗА ДЕЦА И...ВЪЗРАСТНИ ОТКРИХА ДОБРОВОЛЦИТЕ В ГРАДА


 Имате талантливо дете или искате детето ви да научи нещо интересно това лято?
Вие имате скрит талант или пък страстно се занимавате с някакво хоби?
Искате ли да научите на това някое дете?

От 15 юни всеки ден, цяло лято, сутрин и следобед, доброволците от Младежки център за развитие – Взаимопомощ организират детска арт школа. Обещават в часовете, в които децата са активните участници, а вие може да се включите като майстори и преподаватели, да се рисува, апликира, моделира, декорира, да се бродира и да се садят цветя и храсти. 

Часовете са абсолютно безплатни. Необходимо е само да станете член на доброволческия център. Годишната членска карта струва 15лева и ви дава възможност да присъствате, когато пожелаете, на всички концерти, събития, изложби, инициативи и срещи на клуба. А доброволците обещаха пред нас програмата това лято да е наистина богата!
Специален гост-преподавател в лятната арт школа е френската доброволка Агат Феран. Но доброволците приемат с отворени умове и сърца всички майстори на четката, плетката, макрамето и икебаната, градинарството, бродерията и т.н. и т.н. „Заедно е по-добре” е  мотото на доброволците от Центъра и те са готови да ви докажат, че е така!За допълнителна информация за лятната арт школата можете да се обадете на тези телефони:
0894 812948 – Краси Цанев
0886 309 888 – Илиана Димова
или да пишете на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .
Арт кафе „Импулс”, където ще се провеждат заниманията, е на центъра, точно срещу театъра. Попитайте когото и да е за дороволците и всеки ще ви посочи входа.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: