Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


6 годишната Иванина Стойчева бе избрана за тазгодишната Мини мис Царица Роза на Казанлък

 Иванина бе избрана от компетентно жури, председателствано от Рада Гоцкова - секретар на Община Казанлък. Малката Мини мис Царица Роза ще съпровожда тазгодишната 44 – та царица Роза на празника в Казанлък, чиято кулминация е идната неделя-6-ти юни. Иванина спечели публика и жури с невероятния си артистичен талант и сценично поведение. За конкурса малката мини мис бе избрала интересна рокля с много тюл, решена в лилаво и черни точки.

 

За престижната корона на Мини мис Царица Роза се състезаваха 20 момичета на 6 годишна възраст от детските градини в Община Казанлък. По традиция всяка една от тях получи лента с име на цвете, което наподобява и сребърна корона. За първи път и казанлъшкият кабелен оператор избра свое мини мис лице. Първата носителка на тази титла стана 6 годишната Борислава Попова. Конкурсът за избор на малката царица на Казанлък подкрепи благотворителната кауза на фондация „Сийдър” за набиране на средства за 13-та ортодонтска операция на 11-годишният Петко Танев, настанен в дом „Българка” в Стара Загора. Всеки дарил средства за лечението на Петко получи по едно голямо сърце. С избора на Мини мис Царица Роза в Казанлък стартираха проявите за тазгодишния Празник на розата.

Петък 28 май 2010 от 19,30 часа в ДК „Арсенал” на пищна церемония ще бъде избрана 44-та Царица роза на Казанлък. Претендентките за нейната корона за 18 абитуриентки от казанлъшки училища.

Деляна Бобева www.dariknews.bg

Още снимки на следният линк:  27.05.2010 - Мини мис Царица Роза 2010

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: