Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 14.05.2010

 Кражби :
На 13.05.т.г. в 16.15 ч. в Районно управление «Полиция» Казанлък е получено съобщение за разбита врата на сградата на МУЦТО «Христо Ботев», разположена на  ул. «Цанко Церковски» в града.

Констатирано е, че разбиването е осъществено вероятно преди около месец, като са откраднати : части от два струга, медни части от електрожен, ел. мотор от компресор, три електромотора, неустановен брой шевни машини, неустановен брой ел. уреди, медните части на множество електроизмервателни уреди, части от радио, грамофони, телевизори и други ел. удери, разположени в сграда / кражбите на частите са извършвани след разглобяване на машините/. От цялата сграда са взети крановете на радиаторите, както и две радиаторни тела. Има повредени и унищожени множество дървени секции и шкафове и друг инвентар, които ще се установят при започналата ревизия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» Казанлък.

На 12/13.05.т.г., през недобре укрепен прозорец е проникнато в частна къща в с. Ягода, собственост на 65 годишен мъж, откъдето е извършена кражба на 14-инчов телевизор. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» Казанлък.

 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: