Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 13.05.2010


 Разкрити престъпления
На 12.05.2010 г. около 13.00 ч в Казанлък полицейски екип на РУ “Полиция” е заловил С.А. (46) от Казанлък в момент на кражба от училищна сграда. Лицето е разбило входната дървена врата  и е демонтирало седем метални луминесцентни тела от класните стаи в нефункциониращото училище. С.А. е задържан за 24 часа.  Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.

Кражби

На 12.05.2010г. в 9.20 ч РУ “Полиция” - Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от фирма в с. Шейново. При извършената проверка на място е установено, че неизвестно лице, чрез взломяване на стъкло, проникнало в сградата и извършило кражба на неопределено количество мастило за печат и флексопечат и иструменти. Щети в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Пътно транспортно произшествие
На 12.05.2010 г около 15.00 ч в Казанлък на общински паркинг на ул. “Отец Пайсии” лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от Ж.П. (43) от Казанлък при извършване маневра -  движение на заден ход за излизане от реда паркирали МПС, ударил движещата се на изток по ул. “Отец Паисий” 37-годишна велосипедистка В резултат на удара, жената паднала и получила контузия на брадичката и охлузване на десен хълбок. Ж.П. е откарал пострадалата във ФСМП, където й и оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. По случая работи РУ “Полиция” – Казанлък.
 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: