Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Почистване на коритото на старата река

 За почистването инициативата бе на СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” и Мегън Луенбърг, доброволец от Корпуса на мира в с. Крън по повод 22 април, „Ден на Земята”. Идеята е за почистване на коритото на Старата река, в близост до НГПИД ”Акад. Дечко Узунов” гр. Казанлък.

В подкрепа на почистването съдействаха United Avangard Artist към Народно читалище „Възродена Искра” гр. Казанлък, организацията на ВМРО в Община Казанлък, Община Казанлък, клуб на млади туристи към „Орлово гнездо” и голяма част от учениците в средните училища. От организацията се надяват това събитие да се организира по-често и вярват, че ще намерят съмишленици, за по-нататъчно почистване на парк „Тюлбето”. Няколко часа по-късно младежите почискваха в околноста на Кръснката бара. След почистването СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” организира питник.

UNITED AVANGARD ARTIST Към НЧ „Възродена искра” гр. Казанлък взе активно участие в инициативата на СНЦ „Младежки център за развитие и взаимопомощ” – „Да почистим коритото на старата река” след като наскоро клубът участва в Чудомировите празници с премиера на книгата „ПОДНАСЯМ ВИ ПРЕМЪЛЧАНОТО” се готви за изложба в Стара Загора  по покана на ВИК /сдружение Въображение Изкуство Култура - Стара Загора/ Изложбата ще носи иметo UN AMORE GRANDE и е в резултат от двугодишните фото сесии на клуба  разглеждащи любовта във всичките и аспекти поднесени на публиката по нетрадиционен начин.
Изложбата ще бъде открита в галерия „ВИК” Стара Загора” на 29 април от 17 часа.

На следващия ден 23 април от 20:00 ч. се проведе концерт на младите таланти Triple Thread в арт клуб „Импулс” с адрес ул. Искра 22.

Снимки: 22.04.2010 - Почистване на коритото на старата река

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж