Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


6 месеца театрали си искат гръмоотвода

Шест месеца вече „отлежава" молбата на НЧ „Искра" в Казанлък до Общинската управа

В  молбата си театралите настояват компетентните органи в Община Казанлък да предприемат  необходимите действия  за монтирането на нова гръмоотводна мрежа на читалищната сграда.  Досегашната стара такава уредба е била демонтирана по време на ремонт на покрива на сградата и до този момент не е положена нова.Молбата на казанлъшкото читалище е от октомври миналата година.

 С нерешения проблем те запознаха за пореден път и съветниците от Общинския съвет. Просбата им бе обект на внимание и на последното заседание на ПК по култура и информационни средства в Общинския съвет.

В настоящия момент решаването на проблема е от изключителна важност, тъй като периодът на пролетните гръмотевични бури идва, е становището на казанлъшките старейшини.

 На заседание на Комисията преди месец те  настояха за писмено становище на Общината по проблема и изискаха писмен отговор за причините, довели до забавянето на поисканото още през  ноември 2009 г. становище. В заседанието тогава съветниците изразиха недоумението си, че някой може да се шегува така с природата.

Деляна Бобева www.dariknews.bg
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж