Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


„Да почистим Старата река”! - 22 април от 13:30 ч. пред НГПИД ”Акад. Дечко Узунов” гр. Казанлък

 Инициативата на СНЦ „Младежки център за развитие-Взаимопомощ” и Мегън Луенбърг, доброволец от Корпуса на мира в с. Крън е по повод 22 април, „Ден на Земята”. Идеята е за почистване на коритото на Старата река, в близост до НГПИД ”Акад. Дечко Узунов” гр. Казанлък. В подкрепа на почистването ще съдействат United Avangard Artist към Народно читалище „Възродена Искра” гр. Казанлък, организацията на ВМРО в Община Казанлък, Община Казанлък, клуб на млади туристи към „Орлово гнездо” и голяма част от учениците в средните училища.


От организацията се надяват това събитие да се организира по-често и вярват, че ще намерят съмишленици, за по-нататъчно почистване на парк „Тюлбето”.
Всеки, които желае да се включи в инициативата нека заповяда на 22 април от 13:30 ч. пред НГПИД ”Акад. Дечко Узунов” гр. Казанлък. След почистването организаторите ще осигурят пикник с музика край Казанлък.
На следващия ден 23 април от 20:00 ч. ще се проведе концерт на младите таланти Triple Thread в арт клуб „Импулс” с адрес ул. Искра 22.

За повече информация: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж