Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


СНЦ „Зелена светлина в България” - "Казанлъшкият Великден"

 Среща на местната власт, местният бизнес и младите хора. Връзката на младия човек и местната общност. Проблеми. Възможни решения. Конкретни мерки. Първа стъпка към нашето общо бъдеще?

Драги съмишленици,
С настоящото писмо, бихме желали най-учтиво да Ви поканим да присъствате на конференцията “Казанлъшкият Великден”, която ще се проведе на 4 април, 2010 в гр. Казанлък. На конференцията ще присъстват млади професионалисти от Казанлък, които ще се представят пред местната общественост. С тази среща, желаем да помогнем на младежите от Казанлък да започнат да реализират своя потенциал. Във връзка с настоящото икономическо състояние в страната ни, искаме да покажем добри примери за това как младежта може да бъде успешно ангажирана в живота на местната общност.  


Както е известно, много млади българи срещат трудност в намирането на работа, след като завършат своето образование. Има хора на възраст между 23 и 35 години, които са безработни, никога не са започвали работа и нямат работни навици. С тази конференция, целим да дадем думата на успели хора, които да споделят своят опит и идеи, както и да отделим внимание на младежите да зададат въпросите си, както и да получат по-ясна представа за бъдещето си.       

Конференцията ще бъде разделена на три модула:
1.    Първи модул - Дискусия на младите хора по проблема за запазване на връзката с родното място и защо липсва реална възможност за живот и реализация в общината, обсъждане на конкретни мерки за решаване на проблема.
2.    Втори модул - Изслушване на позицията на представители на държавната власт на местно, областно и национално ниво, както и на местния бизнес по проблема и възможни решения.
3.    Трети модул - Изработване на документ, изброяващ конкретни мерки и ангажименти за решаване на проблема в рамките на една година, обвързващи структурите на гражданското общество, държавната власт и бизнеса.

Ще се радваме да присъствате и да споделите идеите си на нашата конференция, която ще се състои в гр. Казанлък на 04.04.2010 г. от 13:00 часа в хотел «Казанлък», зала «Чудомир». Регистрацията на участниците и получаването на програмата ще започне в 12:30 часа.
 Присъствие към момента са заявили н.пр. Марк Микелсен – посланик на Кралство Белгия в Република България и проф. Кръстьо Петков - Президент на БЕСТ ТУ БИ - Офис България.

Всеки, който проявява интерес да присъства молим да зяви желанието си чрез email на нашия електронен адрес.

С уважение:
 Управителен съвет,
СНЦ „Зелена светлина в България”

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж