Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


НАГРАДИ СНЦ “ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА В БЪЛГАРИЯ” КАЗАНЛЪК 2009

 Представители на неправителствената организация „Зелена светлина в България“ отличиха с грамоти под надслов „За и от младите на Казанлък – новите добротворци“ представители на местната власт и местната общност. Церемонията по награждаването се състоя в галерията на ЛХМ „Чудомир”.


10 награди на публични личности връчиха представителите на неправителствената организация „Зелена светлина в България”
Връчените грамоти бяха под надслов „За и от младите на Казанлък – новите добротворци“ представители на местната власт и местната общност. Бяха отличени личности трайно изразявали отношение към проблемите на младите хора и работили за тяхното решаване, както и такива изразили готовност за подкрепа на бъдещи инициативи, както и млади хора допринесли за местната общност и запазили трайна връзка с обществения живот на Казанлък.  Бяха връчени грамоти на зам. Областният управител Галона Стоянова, Председателят на общинския съвет в Казанлък Васил Самарски, които не скриха, че за първи път получават такъв вид отличие. Сред първите носители на грамотите бяха още, зам. Председателят на общинския съвет Цветанка Пискова, общинските съветници Драгомил Иванов, Теменужка Папазова, д-р Николай Буков, Чавдар Ангелов, Пиарът Петя Кефалова и актьорът Стоян Борисов, награда получи и Станислава Балканска от община Казанлък. Специална награда получи и ХГ Св. Св. Кирил и Методи в Казанлък. Сред приоритетите на неправителствената организация за 2010-та година са: Създаване на младежки омбудсман или младежки представител в Община Казанлък. Предложение за обособяване на фонд в общинския бюджет за 2010 г. за финансиране на част от пътните разходи при участие на младежи от Община Казанлък в програмата на ЕС „Младежта в действие“. Великденска среща на младежи от Казанлък, местната власт и местният бизнес с цел изработване на конкретни стъпки за запазване на връзката между младия човек и местната общност.
Представяне на параметрите на сътрудничеството с белгийската община, чиито представители бяха в Казанлък през септември 2009 г. и мн. др.

текст: Георги Манев Пресс ТВ

Снимки: 09.12.2009 - НАГРАДИ СНЦ “ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА В БЪЛГАРИЯ” КАЗАНЛЪК

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: